torsdag 27 oktober 2016

Delmål: ULTRALJUD (och nu vet vi hur många blåsisar frugan har!)

Alltså ni är ju bara för GÖLLIGA! Tack vare det rungande bifallet på föregående inlägg så uppdaterar jag DIREKT.

Idag var jag på mitt SISTA ultraljud på Sahlgrenska!!
 - Vi ses aldrig igen då, sa jag till doktorn innan jag gick.
 - Joho! sa hon. Jag ska göra ditt graviditetsultraljud!

Jag fnös bara till av ren och skär Eh, aint never gonna happen, men kände att jag blev glad ändå.

Nå, hur många folliklar hade du då??? undrar ni förstås helt hysteriskt nu.

Well, låt mig säga som såhär:





Och såhär:


Eller varför inte, såhär:



Man kan också uttrycka sig på detta viset:


Eller  lite mer romantiskt och skirt, på detta vis:


 Denna senare bild var faktiskt rätt udda, för förstår ni, de första bilderna skickade jag till min man för att skoja till det om vår skörd, och då svarade han med kakbilden. Jag fnissade till av den, och googlade snabbt rätt på min första referens som dök upp i huvudet på denna vår associationslek: sju sorters blommor under kudden på midsommar! Jag fick massor med träffar på (googlade på "sju sorters blommor") och valde den jag tyckte såg vackrast ut. Klickar på "spara som", sparar ner till datorn, och går till Messengerfönstret jag hade öppet med min man och väljer fotosymbolen. Precis när jag ska klicka på Skicka, så poppar det upp en bild från min man i chatten. Gissa vilken. Alltså, exakt vilken. På pricken. Så, med det vet vi nu vad vi har att göra med. Sju små vackra sommarblommor som har chansen att komma och hälsa på oss sommaren 2017.


Angående min fortsatta medicinering

 Hoppsan, jag glömde mig! There is more, förstås. Igår efter blodprovet sänktes min dos från 250 till 225 enheter. Jag ska nu ta 225 enheter ikväll torsdag samt imorgon fredag. På lördag sänker jag den lite ytterligare till 200. Och då är de lagom färdigbakade äggena för sen på söndag kväll tar jag the big fire off Ovitrelle, som gör att de akutmognar och lossar exakt 36 timmar senare, där jag ligger på äggplocket. Den fiffiga kan nu räkna ut min äggplocksdag och kan alltså börja förbereda champagnebudet.

13 kommentarer:

  1. Grattis till de sju små chanserna! Heja heja!

    SvaraRadera
  2. Håller tummarna för att det blir er tursiffra :) Lycka till på tisdag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänker att det är vår tursiffra! Mannen skickade iofs en bild på filmen Seven åxå... 0_o ;)

      Radera
  3. Ok, men kommer du fixa en poste restanteadress, postbox eller någon bulvan? Jag menar, vart skickar jag skumpan och vilken är din favorit :D? Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den enda rimliga responsen på ovan inlägg! Jag känner att jag älskar dig!

      Radera
  4. Har tänkt på dig hela dagen sju är fantastiskt!!

    SvaraRadera
  5. Grattis till sju!! Håller alla tummar och tår! Hejaheja!!!

    SvaraRadera
  6. Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
    1 ÄLSKA STAV
    2 VINNA EX TILLBAKA
    3 KVINNENS FRUIT
    4 FRÄMNINGSSTAV
    5 SKYDDSSTAV
    6 VERKSAMHETSSTAV
    7 GODE JOB STAV
    8 LOTTERISK STÄLLNING och STOLTFALLSTAV.

    SvaraRadera