måndag 2 mars 2015

Fru Infertils alla uppdrag och utmärkelser

Ni har väl inte missat att Fru Infertil gjort ett fantastiskt och bejublat gästspel på Endometriousforum Sverige?!  I fredags publicerades mitt inlägg om barnlöshet EXKLUSIVT för Endometriosforum så vill ni läsa mitt inlägg om ett ämne som är hemligt ;) så raska klackar nu raka vägen över dit och njut! Jag kan avslöja att Matt Damon är med, så bara en sån sak!

Fru Infertil gästbloggar om ofrivillig barnlöshet

Och när ni ändå är igång får ni såklart mer än gärna hjälpa till med att göra Fru Infertil ännu mer världsberömd (tror det är några i Vetlanda som ännu inte hört talas om mig, t ex?) .Vill ni jag ska gästblogga hos er, släng iväg en fråga!

En annan bra idé är att gå till Fru Infertils facebooksida och gilla och dela den facebook.com/fruinfertil. Och så finns jag på både Instagram och Twitter på fruinfertil som användarnamn och jag kan varmt rekommendera bägge kontona. På Instagram t ex får ni en sneak peak på hur Fru Infertil har belönat sig själv MONUMENTALT för att jag klarat 1 vecka på pulver, och på Twitter har jag det roligaste mellokommentarskontot i världen. Ni hör ju!


5 kommentarer:

 1. Fabulous gästinlägg måste jag säga! Om jag inte vore så feg skulle jag länka till det på Facebook.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank u my dear! Jag har full förståelse för facebooktvekan!! Plötsligt måste en komma ut själv. Jag länkade själv till Längtan bor i mina steg-ljudboken en gång på min privata facebook, och fick noll kommentarer men massa tysta likes från oväntat håll. Var väl en och annan barnlös bekant därute, som inte velat komma ut.

   Radera
 2. Har inte endometrios själv men har varit med under en operation idag av cysta på äggstock pga just det. Fick förklarat för mig en del om sjundomen och jag säger bara: fy fan vilka krigare dessa kvinnor är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj men jisses vilket drama. Är du OK? Kram

   Radera
  2. Jag är helt ok, alltså inte den drabbade. Jag har varit med på operationer nu under min utbildning.

   Radera