tisdag 27 oktober 2015

De ringde

10 kommentarer:

 1. Åh nej... Jag känner så med dig. Kan inte säga något som tröstar men jag skickar en stor kram iallafall ❤️. Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tröstar hjärtat, en rad, en tanke, ett par ord, en virtuell kram. Ända fram. /J

   Radera
 2. Stackare, vet hur det känns.... tror Sahlgrenska inte är speciellt bra på FET, vi har bytt till Carlanderska som har bättre statistik och har trevligare personal och inga väntetider. Massa lycka till i nästa försök ❤ L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jasså... ja så kanske det är. Jag har inte ens tänkt tanken huruvida de är bra eller bättre eller sämre än någon annan. Jag är så enormt fokuserad på slumpen. Men vi har funderat på Carlanderska, egentligen skulle vi ju kunna prega in ett försök där nu i höst i väntan på nästa på Sahlgrenskas nästa, men jag vet inte om jag/vi orkar det?

   Tack för din omtanke.

   Radera
 3. Alla jävla besvikelser som en går igenom i den här businessen, gång på gång på gång. Jag hittar inte heller ord när besvikelsen drabbar mig. All medsysterlig värme till dig i mörkret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det svarta mindre svart när jag får så fina ord, tack. . Ja, en blir ju bra på att hantera besvikelser.. Eller jag vet inte, kanske blir en inte så himla mycket bättre på det, men en vänjer sig vid att det inte går som en vill och övar sig på att inte ha kontroll över allt. Egenskaper jag tror är väldigt bra, när det väl är dags för att bli förälder.

   Radera
 4. Så tråkigt att höra :( Massa kramar till dig

  SvaraRadera