måndag 17 april 2017

Gravid efter IVF

Nu var det ett tag sen vi hördes, även om ni som följer mig på instagram förstås hör av mig mycket oftare. Det är svårt för mig att skriva. Som att jag kommer in och petar på era sår. Hej hej, här var det jag med nagelfilen igen, tänkte bara komma här och *pet pet, rafs rafs*. Så känns det, litegrann. Någon skrev till mig "det finns inga bloggar som upphör så plötsligt som ivfbloggar" och det har jag haft i åtanke. Är min slut nu, nu när bebis sprattlar i magen? Det känns inte så. Det känns som att jag har mer att säga, men jag behöver tid för att formulera det. Förstå det. Och boken sen då, boken. Som ligger så ofärdigt färdigt på mitt skrivbord. Vi tar den sen. För nu tar vi det jag ville berätta idag. Jag vill berätta ett och annat om hur det är att vara gravid efter IVF. För mig.

Om utanförskapet, som kvarstår, men - nota jävla bene - det är ett numera självvalt utanförskap. För nu får jag ju vara med. Och OJ vad jag får vara med. Och vill, förstås, orkar. Det ska ju också sägas, att jag inte haft den minsta lilla energi över tidigare för att ens höra talas om andras bebisar. Oställda frågor och undvikna samtal. Nu orkar jag ju. Men vill? Nja.

Jag ska försöka ta några olika exempel så ni förstår hur jag menar, för det är subtila grejer liksom. Och det hänger nog ihop lika mycket med att jag är förändrad, jag är inte som andra gravida, som det hänger ihop med min vilja att skydda min omgivning. Livrädd att göra en ofrivilligt barnlös i min närhet illa. För jag vet hur den bomben slår ned och trasar sönder, en sekunds obetänksamhet.

Till exempel, jag kom aldrig ut riktigt sådär pang på jobbet som gravid. Berättade för några, men till slut fick chefen berätta för resten, när mitt föräldravikariat gick ut offentligt för andra att söka och kollegorna började undra. Och jag har aldrig någonsin, och kommer aldrig, stått i fikarum och diskuterat min graviditet. Ibland börjar någon fråga hur jag mår, och jag hör hur det liksom är ett gravid-hur-mår-du? till skillnad från ett vanligt hur-mår-du? Det är ett sånt där hur-mår-du där jag förväntas dra igång med hela halsbränna, sparkarna, sömnen, foglossningen.... som jag inte vill dra igång med. Jag vill inte diskutera graviditet, inte ens min egen hårt efterlängtade, bland andra random folk i ett fikarum. "Bra" svarar jag kort,  "läget själv då?"

När jag berättade detta för en vän, tvåbarnsmor, som själv aldrig behövt kämpa blev hon nästan lite provocerad av detta. Men herregud du har ju all RÄTT att prata om din GRAVIDITET utbrast hon bestört. Men det handlar inte om det. Om jag har rätt eller inte. Jag vill inte. Varken för egen eller andras del. Jag vill inte sitta och prata om det med människor som inte vet vad jag gått igenom. Kan inte obehindrat vältra mig i det med dem. Uppfylla barnnormen som om det var nåt jag bara fick och alla bara får. Det går inte. Och jag ser det inte som en uppoffring eller nåt jag berövar mig själv, som min vän tycktes tro "Nu är det ändå din tur att njuta". Öh ja. Men sen när måste det där njutandet isf ske på andras jävla bekostnad? Och varför måste jag prata om nåt så privat som hur jag mår i min graviditet vitt och brett i ett fikarum, när ingen låtsades om eller ställde frågor om hur det var när jag ivf:ade, eh? Fast de visste om det? No thanx.

Eller det där konstiga grattis:et till graviditeten, som jag heller aldrig begripit. Hört från en kollega häromdagen (efter sedvanligt grattis): Jahaaa du... Då börjar åren i gruvan nu då.

Hrm. Vad tror ni er favoritfru svarade? Näe, jag kunde förstås inte svälja den där. Reptilsnabbt kom det ut, tack och lov vänligt och med ett leende, att du, de där åren i gruvan har jag gjort. Och sen förklarade jag kort, utan att bli för privat, att det var jobbigt att uppnå graviditeten, och att för mig börjar det goa nu, och att uttalanden om gruvor nog är relativa sett mot vart man befunnit sig innan.

Det tog en bra stund innan hen fattade, hen stirrade på mig en lång stund och svamlade lite, och sen skämdes hen resten av dagen, och då jag är jävla chef på jobbet inser jag att jag egentligen inte ska hålla på och göra mina medarbetare skamsna, jag får ju vara varsam, men jag är en människa som alla andra, och ska man säga nåt till en människa man inte känner att nu börjar typ ett jävla helvete för dig, så får man kanske vänta sig ett svar. Av Fru Infertil iaf.

Jag hade bekanta hemma för en tid sedan. Vänners vänner, fruar till mannens ingenjörskonsultkollegor. De där som vetat genom åren vad vi genomgått, eftersom jag själv hade nån slags jävla bekännelsediarré första åren och pratade vitt och brett om mitt kämpande, jag trodde det skulle dämpa skammen och ensamheten (it didn't) och berättade därför pedagogiskt och gärna om vad jag stod inför, vilket många tackade och berömde mig för, hur "stark" jag var och "de flesta pratar inte om det här, gud så skönt med en som faktiskt berättar". Nu i efterhand fattar jag ju varför jag var den enda mänska de nånsin träffat som berättat nåt så privat för dem, då de bara lyssnade till min story, fyllde i sina nyfikenhets- och kunskapsluckor, bara för att aldrig igen gå ner för det hålet och höra efter hur det var nu. Jag trodde att det var något jag kunde berätta om, som vi kunde prata om igen, en svårighet jag stött på som folk gör ibland i livet, av typen, svårt att få jobb, längtar efter att träffa en partner, kommer inte in på utbildningen jag vill. Men detta var nåt helt annat, har jag upptäckt, och den skam jag ville omgivningen skulle hjälpa mig med, blev nu bara ett enormt sår jag bjudit in bekanta att se, ett sår jag inte kunde låtsas om att jag inte hade, någonsin igen, för varje gång vi setts, har jag ju stått där. Barnlös. Sårbar.

Dessa skulle jag nu ha hemma i mitt eget hem, på en fest min man ordnade åt en annan vän. He is a doll. I am not. Och tvåbarnsfruarna skrek i falsett av glädje för min graviditet, vilket ju verkligen var rart och vilket jag förstår, det är klart att det blir en supergrej att få vara med om, när nån efter fyra år äntligen kommer där med magen. Det är en fin story att ta hem till parmiddagskretsarna, att ni vet där paret som inte kunde få, NU ska de ha, och på det sättet blir min man och jag, helt ofrivilligt, en del i statistiken som kanske är det som får folk att säga/tro/bete sig som att ivf är nåt jävla random botemedel mot barnlöshet som ska kirra den lilla biffen och att man därför inte behöver hetsa upp sig så mycket när man inte får till det. Den bild jag mött från vissa när jag berättat om min sits, alla stories om vänner de har som "inte heller kunde få, men sen gjorde de ivf." *förnumstig nick för där var sagan slut* Men jag, och ni mina vänner, vet att den där jävla sagan tar inte slut med IVF. Iaf inte direkt och verkligen inte för alla och bara vägen TILL ivf är ju ett jävla härke bara den i sig, väntetiden, utredningarna, tårarna, skräcken, sommarstängt.

Nu är jag en pinne i den statistiken, för väldigt få följde med min man och mig ner i hålet. Stod bredvid oss. Såg vad kampen krävde. Nu är vi bara en sunshinestory för alla andra, och jag är så obekväm i det. Vill inte vara det. Inte bara det. Har så svårt att bara sitta där och stråla som en sol i all "faran är över" eftersom ingen ju visste hur alarmerande den där jävla faran var. Hur verklig den var. Hur den sargade och slet och åt allt som kom i dess väg. Och nu förväntas jag sitta och fira med bekanta, och stråla ikapp med solen, över hur snippsnappsnut min saga är slut.


Och detta har verkligen inget att göra med min förmåga att njuta av att jag är gravid. Alltså, det är som att fåglarna kvittrar inne i mitt bröst. Det är som att Harlems alla jävla gospel choirs flyttat in. Det är som att ha ett solarium innanför ögonlocken, ett aldrig slocknande ljus, en obeskrivlig energi och high on life. Jag är så jävla jävla glad. Jag njuter så oerhört av att vara gravid. Jag njuter av att längta efter honom och jag njuter av att baka honom. Att skydda honom, hålla honom varm och ge honom energi och att prata med honom som om han fanns, för det gör han, hans mamma är jag redan, ja sen länge. Förlossningen jag trodde jag skulle frukta kan jag bara se fram emot. Hahahahaha ja jag fattar att den lilla längtan kommer gå över och att jag kommer bli hit by reality real hard, men för nu känns det så. Förlossningen är en del i vår relation, det är när han är färdig och känner sig trygg och klar, då jag gjort mitt fysiska jobb klart, och det vet bara han och då ska jag välkomna honom. Det går inte att beskriva denna känsla jag bär med mig, och att dessutom få bära med mig den och slippa vara så jävla olycklig, jag har vunnit högsta vinsten två gånger om. Som lakritsglass med lakritssås. Som en rök efter ett riktigt bra shag. Som en iskall öl i solen, just när solens strålar börjar hetta igen, efter ett dopp. Fan, släng in en snusajävel på den åxå så blir bilden komplett. Så är det att vara gravid.

Att vara gravid efter IVF, det är att veta vad en har, och vad en hade kunnat förlora för alltid. Och det fyller mig med en ödmjukhet inför det liv jag bär, och en omsorg om alla er som fortfarande kämpar, som gör att jag inte kan lämna barnlöshetsvärlden. För evigt TTC.





(Idag är det 99 dagar kvar till hans beräknade födelsedatum.)




153 kommentarer:

  1. Älskar att ta del av dina tankar och funderingar! Jag blir nyfiken, vad är det du önskar att dina vänner och bekanta gjort som de inte har? Du beskriver ofta en besvikelse på din omgivning och jag undrar då hur du hade velat att de agerade istället och varför du tror att de inte gjorde så? Efter fem år av försök och tre missfall efter simuleringar är vi inne på vår första ivf. Vi är öppna med vad vi går igenom osv. Vi får fantastisk respons från familj och vänner, från de vi vill ha så nära och verkligen bjuder in. Andra vänner är inte så brysigomsiga, men de kanske vi inte heller delar med oss till på att sätt som gör det enkelt för dem att vara det. Vad saknade du från dina vänner och var haft du för råd kring det här med att dela med sig till andra under processen eftersom du inte upplevde att det hjälpte dig? Kram och hälsa Laurits!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

      1) Kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) bindande stavning
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare
      8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      Genom drogunduspellcaster@gmail.com

      Radera
    2. Kontakta Dr Sambo nu för Lottery Spell vinnande nummer E-post: divinespellhome@gmail.com
      Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

      Jag heter Adrienne Bernardo Jag bor i: New Jersey, jag är 55 år gammal, jag vill att du ska veta hur Dr Sambo hjälpte mig, han är generös med lotteri vinnande nummer, tidigt i år 2018 kontaktade jag honom för ett kanadensiskt lotteri nummer , han gav mig och jag vann $ 750,000,000 SEVEN DUNDIG OCH FIFTIG MILLION DOLLAR Jag kan fortfarande inte tro att människor kan få denna typ av befogenheter i dessa moderna dagar. Dr Sambo är bäst, han lägger ett leende på mitt ansikte och min familj är rik nu. Alla måste vara rika, kontakta Dr Sambo för lyckliga vinnande nummer och vara rik hela ditt liv. Kontakta honom nu, det spelar ingen roll var du är, det spelar ingen roll om din status i livet, bara kontakta honom och han kommer att hjälpa dig okej ... E-post: divinespellhome@gmail.com
      Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

      Radera
  2. Det är väldigt bra frågor du ställer och jag får nog börja med att säga att när det gäller besvikelsen på omgivningen så är jag helt säker på att den är ett övergående faktum, att den kommer blekna i takt med att såren gör det. Åtminstone till allra största del.

    Jag tror också att jag är en person som inte är helt lätt att "göra nöjd", jag har väldigt höga förväntningar och krav både på mig själv och på min omgivning och blir ofta besviken åt bägge håll.

    Du beskriver i din kommentar att det är en del ni inte delar med er till på ett sätt som gör det enkelt för dem att vara brysigomsiga. Min upplevelse är att jag gjorde det. Jag vet inte heller om jag förväntat mig så väldigt mycket brysigomsamhet från "yttre kretsen" eller hur jag ska uttrycka det, men det jag verkligen inte förväntade mig, och det som ligger till grund för besvikelsen, är tystnaden. Det tog ett par år att märka det, men sekunden jag själv slutade berätta upphörde kontakten/dialogen helt. Det var ingen som klev fram, tog vid. Det är vad jag hade önskat mig, att de skulle frågat. Hört av sig och följt upp hur jag hade det. "Nu var det länge sen vi hördes men på middagen runt jul sa du att ni stod i ivf-kö. Hur mår du nu? Hur är läget? Vill bara säga att jag tänker på er och hoppas". Hade jag fått ETT sånt mess hade jag blivit själaglad. Räknare: NOLL. (Ok, överdriver, det är klart det finns folk som hört av sig, men det är verkligen få, och nu skulle jag ju försöka förklara besvikelsen.) Nu talar jag då om vänner i yttre krets eller vad jag ska säga, alltså inte bekanta som man knappt träffar men inte näranäraheller. Från nära vänner och familj har också jag upplevt ett fantastiskt stöd, men det finns ett antal i min närmsta krets där kontakten är totalbruten. Jag är säker på att jag har ett stort ansvar i detta, det är aldrig ens fel att två etc, men besvikelsen och ensamheten och sorgen över att ha blivit lämnad, som jag upplever det, ligger som ett täcke över barnlöshetsfilten och det tunga jag upplevde.

    Min upplevelse är att början till slutet var när jag började med ivf. Fram till dess hängde folk i bra och jag hade ett crew. Men det var när ivfhelvetet började som relationerna började knaka rejält. Det var då min ork helt tog slut för att själv ta det ansvar jag tidigare gjort. Och det var också då jag behövde min omgivning som allra mest. Jag har förlorat tre extremnära vänner sista året. Ingen av dem hör av sig till mig längre med ett enda ord. Jag vet inte vad som hände exakt, mer än att jag föll ner i ett mörkt hål efter min första misslyckade ivf och mitt frysförsök ställdes in och jag skulle ladda om för behandling två. Jag slutade höra av mig självmant då och berätta, t ex att fryset ställdes in berättade jag bara för dem som själva messade eller ringde och frågade hur behandlingen gått. O då var det alltså några av mina primära relationer, som aldrig tog det steget. De väntar kanske till denna dag på mitt sms om hur det försöket gick, vad vet jag? Haha ja du hör ju, bitterheten pyser... Ge mig några månader, jag kommer se på detta ur ett annat ljus då, just nu frågar du en väldigt bruten person hur den ser på saker och ting. Jag är frisk nog att veta att jag kommer se på detta på ett annat sätt om nåt år, men jag är inte där ännu. Kram

    SvaraRadera
  3. Jag har följt dig sedan sommaren 2015 och jag är så glad för din skull. Roligt också att du inte verkar ha några svårare graviditetsbesvär. Många kramar och tankar!

    SvaraRadera
  4. Hejsan. Måste bara +1 angående att när man inte själv tar upp det så frågar dem inte. Min närmsta vän har inte frågat mig på... sex månader? Däremot har andra steppat fram som man inte riktigt räknat med och visat sitt stöd. Men dem flesta undviker frågan, trots att vi träffas flera gånger i veckan. Jag berättar inte för dem längre, jag har skaffat en psykolog som jag ventilerar hos en gång i månaden istället 👍 idag la vi in ett embryo ab toppkvalitet på vårt första ivf. Ivf är ingen engångsgrej som ska funka direkt så vi har realistiska förväntningar, men det är skönt o komma igång. Uppskattar dina inlägg väldigt mycket! all lycka o grattis till dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Låter lite som min historia, hur jag gick från att öppet berätta ofta, till att bli tystare och ta det med ett fåtal samt psykolog. Hade jag inte behövt vara i skiten så länge hade jag kanske inte reflekterat så mkt över detta tema som jag nu gör, hade vi tex lyckats på IVF1 hade de flesta av mina relationer varit intakta tror jag. Det var året därpå med alla misslyckade försök som slet mest.... Ang realistiska förväntningar så är ju en generell siffra att det är ca en tredjedels chans att lyckas, per ivf. Det är alltså inte större el mindre chans att det lyckas försök ett som försök tre. Därför kan man gott hoppas på att det ska "funka direkt" då man kan falla i tredjedelsgruppen första gången, lika bra som sjätte gången (som en annan gjorde)... Därför håller jag alla tummar nu stenhårt då du nu är på upploppet. HEJA!

      Radera
  5. Jag kan bara svara för mig själv, och gissa. Har inte varit i situationen på någon av sidorna men är generellt livrädd för att röra runt i folks sår och dra upp saker som gör dem ledsna. Jag skulle nog tolka tystnaden från er sida som att ni inte vill prata om det. Så jag skulle gå runt och tro att jag var respektfull och lyhörd, till skillnad från en elefant som trampar omkring i en porslinsaffär. Jag tycker själv att det är jobbigt att bli påmind om sorg/traumatiska saker, när jag behöver kunna förtränga det litegrann för att klara min vardag. Det är min copingstrategi så det ligger nära till hands för mig att anta att andra funkar likadant.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här. Jag har tom fått skäll av en kompis ibland för att jag frågade lite försiktigt hur det var och vad som hände. Numera låter jag folk ta upp sina svåra grejor själv. Fast det är klart, om de väl nämnt det så antar jag nog att det är okej att följa upp nästa gång vi ses. Icke desto mindre så är det inte helt lätt att veta hur andra vill ha det, inte ens om man är bra vänner. Finns sällan några absoluta rätt eller fel...

      Radera
    2. Hej. Jag förstår hur du tänker, o man vill ju gärna tro att andra funkar som en själv. Men när det gäller just sorg- och krisbearbetning så finns en hel del forskning på temat, och erfarenheter att ta del av. En överväldigande majoritet uppskattar att få frågan hur de mår. Det betyder inte att man varje dag ska fråga sin ledsna vän detaljer om dens mest innersta privatliv eller hur döden känns just idag eller hur det känns att kanske dö i cancer eller hur smärtsamt förra missfallet var... Utan om att säga "jag tänker på dig och att du berättade att du har det tufft... Vill du prata om det?" Då kan personen svara att den inte vill prata om det och att du aldrig nånsin mer ska yppa ett enda ord om detta, om personen känner så. Jag skulle tro att det är ganska ovanligt dock, även om det självklart finns personer som dig som har som copingstrategi att inte bli påmind och då ska det ju naturligtvis respekteras.

      Kram

      Radera
    3. Svar till Anonym nr 2: Du har rätt, det är jättesvårt att veta hur andra vill ha det. Därför tänker jag att det enklaste är att faktiskt fråga rakt ut hur de vill ha det redan initialt. Då får man oftast bra svar och kan agera som personen önskar. Jag brukar också följa upp med samma fråga efter en tid, att du, för en månad sen sa du att du ville att jag inte skulle låtsats om det som skett, känner du så fortfarande? OK, då gör vi så. Det har underlättat massor i mina relationer och hittills inte sårat någon. Kram

      Radera
  6. Vad härligt att höra från dig igen! Går in, typ, varje dag för att se om det kommit ett nytt inlägg :)
    För mig, som fortsatt ofrivilligt barnlös, är det inga sår som nagelfilas på när jag läser om din graviditet. Det är bara så jäkla skönt att förstå att man (förhoppningsvis) kommer att komma ut på andra sidan till slut! Det är också så skönt att läsa om hur underbart du upplever det att vara gravid och också att du ger oss, ofrivilligt barnlösa, den ärliga sanningen om hur mycket lättare det är att vara gravid med eventuella krämpor än smärtsamt ogravid och ovetande om framtiden. Tack för det!!<3
    Det är vidrigt med gravida som ba "alltså du ska vara glaad som slipper det här! Illamående, tung, kan inte använda nåågra kläder!"
    Man ba "åh nej ... stackars dig"
    Efter tre år som ofrivilligt barnlös och väntande på tredje inseminationsförsöket så hade jag (nästan) dödat för det där illamåendet...
    Jag önskar dig all fortsatt glädje i din graviditet, du är så jävla värd all lycka oavsett om du vill dela med dig i fikarummet eller inte. Stor kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kära Cornelia. Så himla gott att läsa ditt inlägg och att du inte blir sårad. Majoriteten kommer ut på andra sidan till slut, jag läste själv de orden så många gånger och försökte hålla fast vid det.

      Jag har själv också haft mkt svårt att höra på "gravidklagosånger" och har det fortfarande. Även om jag förstås förstår att det finns många som har det supertufft, och att det är mkt i graviditeten som är sin egen börda, både fysiskt och psykiskt. Men du har helt rätt i att jag verkligen vill betona att det inte har några som helst jämförelsepunkter med barnlöshets/ivf-livet. De är inte på samma skala. Att få lyx att oroa sig över/känna krämpor för ett barn som med största sannolikhet kommer har inget gemensamt med att känna oro och smärta över ett barn som kanske aldrig kommer. Jag har varit i bägge läger och det är iaf så jag ser det.

      Varm kram och tack för din omtanke. Heja heja på tredje inseminationen nu!!! <3 <3

      Radera
  7. Åå, jösses, ville aldrig att texten skulle ta slut. Nu har jag ju aldrig varit gravid, men jag tror ändå att jag förstår hur du känner. För varje dag som går i den här ofrivilliga barnlösheten känner jag mer och mer att jag inte kommer vilja prata om graviditeten (förhoppningsvis gravid nån dag) särskilt mycket i fikarummet på jobbet. Jag känner allt starkare att min graviditet aldrig kommer vara som hos dom som lyckades direkt. Jag tror att jag kommer vilja hålla det mesta hemma, med min sambo. Hemma kommer vi njuta, planera, skratta och tillslut bli lyckliga. Hemma kommer jag blomma.
    Jag drömmer om att få bli en av dom, en del i barnsnacket, samtidigt som jag med tiden inser allt mer att det aldrig riktigt kommer bli så. Inte på grund av dom utan på grund av mig och det helvete vi har fått gå och går igenom.
    Jag tror att det här inlägget skulle vara nyttigt för utomstående att läsa, kommer det eller något liknande med i boken?
    Är så glad för er skull, er son kommer få dom bästa föräldrarna man kan tänka sig! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh precis så som du skriver är det... Jag är ultragravid hemma faktiskt, med min man, och när jag umgås med familjen. Då vaggar jag fram och har på mig supertajta linnen med band över magen så den framträder i all sin prakt. På jobbet bär jag oversized linnen och susar fram i korridorerna, och gör allt för att min foglossningsvärk inte ska märkas, smusslar med samarinen mot halsbrännan. Jag vill helt enkelt inte vara gravid med såna jag inte står nära - det är för intimt och privat. Samtidigt som jag ju delar med mig väldigt mkt med er i bloggen, lite paradoxalt...

      Jag läser din blogg och följer er hjärtskärande starka kamp. Jag hoppas för er <3 <3

      Jag har tänkt att boken eg ska sluta med hjärtVUL då man skrivs ut från IVF-världen, det känns som tat om den handlar för mkt om graviditet så missar den en stor del av målgruppen, dvs de som inte orkar tänka på el identifiera sig med att de kanske blir gravida... En del får ju hopp, andra inte. SJälv var jag en som INTE fick hopp av andra ivf:ares barn, och det jag tycker är en brist med många böcker på marknaden idag är att de bara är sunshinestories, typ kolla det var jobbigt ett tag MEN SEN KOM BEBISEN. Jag vill skriva en bok som i princip enbart behandlar det tuffa... Det får nog bli bok två isf, om att vara gravid efter ivf... Men jag vet inte, får se hur det faller sig när skrivandet tar form! Kram

      Radera
  8. Så bra skrivet som vanligt! Tror jag kommer känna på det sättet också om vi någon gång lyckas. Har många fina vänner som vågar fråga hur det är men också många som inte säger ett ord. Jag tror att de som är tysta är väldigt osäkra på hur det ska göra, de vill nog inte vara för på och göra mig ledsen, dra upp detta när jag försöker att inte tänka på det. Så jag tänker att jag ska försöka vara mer tydlig med de runt omkring mig i fortsättningen, typ ge instruktion: "du får jättegärna fråga hur det är, men jag kanske inte alltid kommer berätta exakt var vi är i processen, men jag uppskattar att du frågar". Eller något sådant.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :)

      Jag gjorde faktiskt så, och sa exakt till alla att jag ville att de skulle fråga hur det var, men att jag inte ville svara på detaljer om datum för t ex äggplock (eftersom de då skulle veta samtidigt som jag om jag var gravid el inte). Trots detta var det ett antal (fåtal) personer som aldrig följde upp med frågan. Dem har jag ingen relation med idag, jag pallade helt enkelt inte ta upp det igen. Och uppenbarligen inte de heller, så kanske var där nåt i vänskapen som inte var på den nivå vi trodde to begin with... Så ska jag ju ändå betona att de flesta runt mig ställt upp som de superhjältar de är. Min besvikelse rör en tre personer eg, som det blivit jätteknäppt med, och dessa tre var mkt mkt nära personer, så jag förlorade en stor del av mitt stödsystem samtidigt som jag gick igenom mitt livs tuffaste kris och behövde dem som mest. Det blev sorger i sorgen, och något jag är ledsen för än idag. Kram

      Radera
  9. Har följt dig. Bra skrivet! Önskar er all lycka till!
    Vi har hittills gjort 4ivf cykler... 1 som inte tog 2missfall och en son dog i magen halvtid och som jag fick föda fram och begrava.
    Önskar jag hade njutit mer av min senaste graviditet. Så försök njut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej.
      Vilken ofattbar sorg att ni förlorade er son och de två missfall ni genomlidit, och så IVF på toppen av det. Önskar er all lycka till framöver och att ni finner er väg framåt. Måste vara så väldigt tufft. Varm kram och tack för att du skrev till mig <3

      Radera
  10. Jag hade också en hel del i bagaget efter plusset, kanske inte på samma vis som du, för mig slog den stora skräcken till. Jag nojade sönder över missfallsstatistik, det var för bra för att vara sant, man ska aldrig ta nåt för givet innan barnet är ute osv. Så plågade jag mig själv, precis hela graviditeten. Jag är väldigt glad att du inte ramlat ner i det hålet och verkar kunna njuta, det ska du! Och jag tyckte att föda barn va för jäkla gräsligt men jag fick ju världens bästaste bebis o man föder ju inte i all evighet så.. det där fixar du :) /ivf-knyttet

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, ja tack och lov har jag inte genomgått missfall, mer än en kemisk graviditet som jag fick säga farväl till efter bara ett par dygn. Jag har alltså inte den erfarenheten, men kan gott förstå att den präglar en och att rädslan alltid finns där. Jag nojade över missfallsstatistik ungefär tills en läkare sa till mig att det var 3, eller 5 eller jag minns inte ens 0_o (men det spelar ju eg ingen roll i det stora hela) procents risk för missfall resten av graviditeten. Att det liksom inte sjönk utan att härefter kan vi se att det är ungefär denna procent fram till förlossning. Då släppte det på nåt sjukt vis. Det kommer tillbaka då och då, när jag inte känt honom på länge, eller när jag ser någon annan genomgå missfall, vilket vi i barnlöshetskretsar ser våra medsystrar och bröder genomgå alltför ofta, tyvärr :( Det ökar ju iofs upplevelsen att missfall är vanligt. Majoriteten av kända graviditeter blir bebis. En helt överväldigande majoritet. Jag försöker hålla fast vid det.

      Förlossningen är jag just nu naivt nog superexcited inför. Jag trodde jag skulle vara skräckslagen, och det kommer ju med all säkerhet, men just nu lite spralligt förväntansfull och glad. Jag ska få uppleva det (troligen). Jag kommer få veta hur det känns att föda barn. Mitt barn. Eller blir det snitt, ett annat sätt att föda barn. Som jag är minst lika förväntansfull inför. Hur det än blir, kommer jag få ha den upplevelsen i min minnesbank i mitt liv. Om allt går väl. Underbart <3

      Radera
  11. Hej. Vill bara säga att jag tycker det är skönt att du vågar skriva om att va bitter... Jag känner mig sjukt jävla bitter efter 5+ år av barnlöshet och flera äggdonationsförsök och funderar "seriöst" att sätta mig i en stuga i skogen så jag slipper bli påmind av familjebildande överallt. Jag vet hur hård jag låter och mår dåligt av det, men känslan finns där.

    SvaraRadera
  12. Det är så fint skrivet - TACK!

    Jag är själv nygravid efter IVF och många års försök och känner igen mig i allt du skriver. Jag har under alla de år vi försökt varit väldigt tyst om min sorg. Bara min bästa vän som jag öppnat upp mig för lite senaste året, och anonyma systrar på familjeliv. Jag har inte ens velat/orkat berätta om min sorg för personer i min närhet som gått igenom samma sak, IVF, blivit gravida, fått missfall och tillslut fått barn. Jag har stått bredvid och stöttat så gott jag kan i deras sorg men inte förmått mig att berätta om jag också är där. Jag har jobbat med fertilitetssjukvård (tack och lov bytt jobb nu) och försökt stöttat som att all kunskap jag har kommer från mitt jobb. Visst är det sjukt?

    Nu när även vi äntligen är gravida har jag börjat tänka som du att (om det går vägen) kommer jag vara nagelfilen i såret på de som fortfarande kämpar. En av fem drabbas så det finns ju så många som säkert tyst slickar sina ofrivilligt barnlösa sår. De kommer ju tro att detta var en "hoppsanhejsan-graviditet" på första försöket. Jag har därför börjat tänka på att öppna upp mig nu men tänker att då blir det ju också fel. Dels för jag ljugit för mina fd ofrivilligt barnlösa vänner och dels för att även IVF-graviditeter stuckit i mitt hjärta och skapat fruktansvärd avundsjuka. Men kanske blir att berätta för de närmsta live och bara säga att vi försökt länge och äntligen lyckats men inga detaljer. Inget storartat "vi är äntligen gravida" på Facebbok (som då och då dyker upp på min facebook). Blir nog inte Facebook alls faktiskt. Kanske låter ryktet gå genom vanlig djungeltrumma. Men jag vet inte.

    Sedan så tycker jag att du på ett sätt gör rätt som inte skriver så mycket om din graviditet i bloggen längre. Jag förstår och tycker det är fint att du är så ödmjuk. På ett annat sätt tror jag att du definitivt har mycket kvar att berätta men kanske i en ny blogg eller i din bok?

    Jag tror och hoppas att sorgen ofrivillig barnlöshet inneburit tillslut kommer ge med sig. Snart är du faktiskt inte ofrivilligt barnlös längre (och förhopningsvis jag också om 200 dagar). Jag hoppas du tillslut kan ta dig ur sorgen att tiden läker dina sår. Hoppas du kan komma över dessa hemska år. Jag tror du kan det! Kram Kristina

    SvaraRadera
  13. Mitt namn är Wayne Gloria och jag baserad i USA ... Mitt
    liv är tillbaka !!! Efter 1 år av bruten äktenskap, min man
    lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv
    var på väg att sluta i nästan begått självmord, jag var
    känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare
    en spell caster heter Dr Ade, som jag träffade på nätet. Å
    ena trogen dag, som jag surfar via internet, jag kom över
    tilld vittnesmål om denna speciella spell caster. Vissa
    människor vittnade om att jag tog med sig sina Ex
    älskare tillbaka några vittnade om att jag åter livmodern,
    bota cancer och andra sjukdomar, vissa vittnade om att
    jag kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa
    och så vidare. Jag har också stött på ett särskilt
    vittnesbörd, det handlade om en kvinna vid namn Sonia,
    hon vittnade om hur jag tog tillbaka sin Ex älskare på
    mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon
    tappade Dr Ade e-postadress. Efter alla dessa läsning,
    bestämde jag mig för att ge det ett försök. Jag
    kontaktade via e-post och förklarade honom mitt
    problem för honom. På bara 48hours, min man kom
    tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu
    gladare än tidigare Dr Ade, är verkligen en begåvad man
    och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom
    han är en underbar människa ... Om du har ett problem
    och du letar efter verkliga och äkta stava hjul för att lösa
    alla dina problem för dig. Försök Hög
    Adespelltemple@gmail.com helst, kan jag vara svaret på
    dina problem. Här är hans kontakt:
    Adespelltemple@gmail.com eller ring honom eller whats-
    app på 2348148487280.

    SvaraRadera
  14. Jag är Aselm Tosin från USA, jag vill dela ett vittnesbörd
    om mitt liv för alla. Jag var gift med min fru George
    Vivian, jag älskar henne så mycket vi har varit gifta i 5
    år nu med två barn. När han gick på semester i
    Frankrike menade han en man som heter Muir 15B, hon
    berättade att hon inte längre är intresserad av
    äktenskapet längre. Jag var så förvirrad och söker hjälp,
    jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän,
    mr William och berättade för mig om mitt problem. Han
    berättade att jag inte skulle oroa mig för att han hade ett
    liknande problem tidigare och presentera mig för en man
    som heter Dr Ade, älskar att stava, som stavar på
    hennes ex och tar henne tillbaka till honom efter 2
    dagar. Herr William ber mig att kontakta Dr Ade älska
    stavning för hjälp. Jag kontaktade honom för att hjälpa
    mig att ta tillbaka min fru och han ber mig att inte oroa
    mig för att gudarna till sina förfäder kommer att kämpa
    för mig. Han berättade för mig om två dagar att han
    kommer att förena mig och min fru tillsammans. Efter
    två dag ringde min fru och sa till mig att hon kommer
    tillbaka för att söka saker med mig, jag var överraskad
    när jag såg henne och hon började gråta för förlåtelse.
    Just nu är jag den lyckligaste mannen på jorden för vad
    den här stora stavningskastaren gjorde för mig och min
    fru, du kan kontakta Dr Ade email
    Adespelltemple@gmail.com. Han är den bästa
    stavningskastaren som är mycket kapabel att hjälpa dig.
    tel. 2348148487280 webbplats

    SvaraRadera
  15. Mitt namn är Wayne Gloria och jag baserad i USA ... Mitt
    liv är tillbaka !!! Efter 1 år av bruten äktenskap, min man
    lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv
    var på väg att sluta i nästan begått självmord, jag var
    känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare
    en spell caster heter Dr Ade, som jag träffade på nätet. Å
    ena trogen dag, som jag surfar via internet, jag kom över
    tilld vittnesmål om denna speciella spell caster. Vissa
    människor vittnade om att jag tog med sig sina Ex
    älskare tillbaka några vittnade om att jag åter livmodern,
    bota cancer och andra sjukdomar, vissa vittnade om att
    jag kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa
    och så vidare. Jag har också stött på ett särskilt
    vittnesbörd, det handlade om en kvinna vid namn Sonia,
    hon vittnade om hur jag tog tillbaka sin Ex älskare på
    mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon
    tappade Dr Ade e-postadress. Efter alla dessa läsning,
    bestämde jag mig för att ge det ett försök. Jag
    kontaktade via e-post och förklarade honom mitt
    problem för honom. På bara 48hours, min man kom
    tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu
    gladare än tidigare Dr Ade, är verkligen en begåvad man
    och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom
    han är en underbar människa ... Om du har ett problem
    och du letar efter verkliga och äkta stava hjul för att lösa
    alla dina problem för dig. Försök Hög
    Adespelltemple@gmail.com helst, kan jag vara svaret på
    dina problem. Här är hans kontakt:
    Adespelltemple@gmail.com eller ring honom eller whats-
    app på 2348148487280.

    SvaraRadera
  16. Hej alla här, en bra stavningskastare som hjälper mig att få tillbaka min man är här för ditt meddelande !!!
    Mitt namn är fru Jessica Butler från Storbritannien, min man lämnade hem i 3 och ett halvt år till Dubai för en semester, han menade en ung dam där och han var förtrollad av den damen alla för att hon var rik, min man vägrar att komma Hemma igen med de 2 barnen som han lämnade, grät jag hela dagen och letade efter hjälp. Jag läste en tidning när jag snubblar på en sida med titeln DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) stavningskanalen .. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min man till mig och han ber mig att inte oroa mig för att hans gudar Kommer att kämpa för mig .. han berättade för mig om midnatt när alla andar är vakna kommer han att kasta stavningen för att återförena mig och min man tillsammans och han gjorde det på mindre än 24 timmar som jag använder för att kontakta den här profeten min man kom Tillbaka till mig och började kasta tårar för att återförena att jag skulle förlåta honom, jag är så glad för vad den här stora stavningskastaren gjorde för mig och min man. Du kan också räkna med DR ISKOLO om något problem du kan tänka på som:
    1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    2) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    4) Cure för för tidig utlösning
    5) Om du vill ha ett barn.
    6) Du vill vara rik.
    7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
    8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    9) Cure för herps
    10) botemedel mot hiv
    11) Cure for Cancer
    Vilken typ av svår situation du kan tycka om att han kan lösa det, så många människor har bevittnat hans underverk. Han är väldigt snäll och bra, kontakta honom var som helst i världen på isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje + 2348133261196

    SvaraRadera
  17. Jag heter Mikeal Ulrika, och jag bor här i Stockholm, jag har stor glädje i mig eftersom jag skriver detta vittnesbörd om den stora mannen som heter Dr.Adodo. När min man lämnade mig, lärde jag mig aldrig att jag kommer att kunna få tillbaka honom efter all den smärta och hjärtat han har brutit mig igenom. Men jag är så glad att efter ingripandet av Dr.Adodo kunde jag få min man tillbaka efter 48hours och jag kan stolt säga att den som behöver hjälp för att få sitt brutna äktenskap och förhållande återställt borde kontakta Dr.Adodo för hjälp eftersom han svarar på ditt äktenskaps- och förhållandeproblem. Kontakta honom idag på sin e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på + (661) 704 3225

    SvaraRadera
  18. Jag heter vernesa wilson, och jag baserar i USA ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick mig självmord, jag var emosionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare kallad Dr odudu som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testimonier om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Dr odudu e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare. Dr odudu är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta Stava caster för att lösa alla dina problem för dig. Försök högt när som helst för att kontakta honom via e-post, han kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: odudumaraba@yahoo.com

    SvaraRadera
  19. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

    1) Kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom drogunduspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  20. WOW!! Det här är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt och jag behöver dela detta stora vittnesbörd. Jag besökte ett forum här på internet den 8 oktober 2017, och jag såg ett underbart vittnesbörd om denna kraftfulla och stora stavningskastare som heter Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) på forumet .. Jag trodde aldrig det eftersom jag aldrig hört eller lärde mig något om magi innan .. Ingen kropp skulle ha kunnat övertyga mig om magiska stavar, inte förrän Dr Isikolo gjorde ett fantastiskt arbete för mig och återställde mitt äktenskap på 6 år tillbaka till mig och tog min make tillbaka till mig under samma 24 timmar som jag läste på internet .. jag var verkligen flabbergastad och chockad när min man knäböjde sig och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag är väldigt nöjd med ord och glädje och jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig Dr Isikolo du är en Gud skickad till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna igen .. här är hans email isikolosolutionhome@gmail.com du kan Lägg även till Dr.Isikolo på whatsApp +2348133261196

    SvaraRadera
  21. Jag skulle inte vilja köra någon med min kommentar och vittnesbörd men hellre vill jag att de ska behaga läsa min artikel så att de kommer att kunna hitta en lösning på det där brutna förhållandet. Månader sedan bodde jag ett ensamhetsliv tills jag läste en artikel på en blogg om Dr.Adodo och hans förmåga att återställa brutet förhållande och äktenskap. Efter att ha läst artikeln bestämde jag mig för att kontakta Dr.Adodo genom hans kontaktuppgifter såg jag på artikeln som är +1 661 704 3225 och hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Inom några timmar som jag kontaktade Dr.Adodo fick jag ett samtal från min älskare söker ursäkt från mig.

    SvaraRadera
  22. Måste läsa: Wooow !!! Jag heter Amada Jag vill säga det här från botten av mitt hjärta att det fortfarande finns en riktig stavningskastare, jag trodde aldrig att det fortfarande finns en bra man som Dr Isikolo, han kastade en stavning för mig idag är han glad, han gjorde mig vem jag är nu, jag har lidit i 6 år med mina barn och min familj var inte lösa problem varje dag, min man lämnade mig att lida, förra året när jag träffade en vän som ledde mig till dr Isikolo och jag uppmanade mig att kontakta honom och han gav mig sitt ord som jag tvivlade på honom först, han berättade för mig att allt kommer att falla tillbaka efter hans stavning, inte mindre än 2 dagar kom min man och bad mig på knäna, och det här är mest mirakulösa, är glad att informera dig om att jag har min son att ringa mig mamma och min verksamhet är att flytta fina människor gynnar mig överallt, jag går, jag fortsätter att publicera ditt bra jobb. Dr Här är hans kontakt för användbarheten av dem som behöver hjälp som jag tidigare. Hans isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196
    1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    2) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    3) Du vill vara befordrad på ditt kontor.
    4) Cure för för tidig utlösning
    5) Om du vill ha ett barn.
    6) Du vill vara rik.
    7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
    8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    9) Cure för herps
    10) botemedel mot hiv
    11) Cure for Cancer

    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    genom isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

    SvaraRadera
  23. Jag skulle inte vilja köra någon med min kommentar och vittnesbörd men hellre vill jag att de ska behaga läsa min artikel så att de kommer att kunna hitta en lösning på det där brutna förhållandet. Månader sedan bodde jag ett ensamhetsliv tills jag läste en artikel på en blogg om Dr.Adodo och hans förmåga att återställa brutet förhållande och äktenskap. Efter att ha läst artikeln bestämde jag mig för att kontakta Dr.Adodo genom hans kontaktuppgifter såg jag på artikeln som är +1 661 704 3225 och hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Inom några timmar som jag kontaktade Dr.Adodo fick jag ett samtal från min älskare söker ursäkt från mig.

    SvaraRadera
  24. Man måste vara tacksam för alla som gjort en stor tjänst där livet, det är därför jag har tagit det på mig själv för att tacka den här stora stavningskastaren, som heter Dr.Adodo, för att genom hans hjälp blev mitt liv mer fyllt av kärlek och jag är glad att säga att min älskare som har separerats från mig under de senaste veckorna kom tillbaka till mig och bad om acceptans från mig. Det var en chockerande händelse för innan jag kontaktade Dr.Adodo var jag den som ber min älskare att komma tillbaka till jag men genom hjälp av Dr.Adodo har jag nu mitt förhållande återställt. Du kan också bara ha ett bättre förhållande om du kontaktar Dr.Adodo på Adodospelltemple@gmail.com eller ring +1 661 704 3225

    SvaraRadera
  25. Jag heter lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex make tillbaka med sin magiska och kärleksspell. jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr.semu-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig glad i din relation.och hans också perfekt i
    1 LOVE SPELL
    2 VIN EX BACK
    3 FRUKTER AV WOMBEN
    4 PROMOTION SPELL
    5 SKYDDSPEL
    6 BUSINESS SPELL
    7 bra jobbspel
    8 LOTTERY SPELL och COURT CASE SPELL.

    SvaraRadera
  26. Hälsningar till alla som läser detta vittnesbörd. Jag har avslagits av min man efter tre (3) års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en stavning på honom och han lämnade mig och barnet lidit. en dag när jag läste via webben såg jag ett inlägg om hur denna stavningskastare på den här adressen drbrunogarcia2020@gmail.com han har hjälpt en kvinna att få tillbaka sin man och jag gav honom ett svar på sin adress och han berättade för mig att en kvinna hade stava på min man och han berättade för mig att han kommer att hjälpa mig och efter 2 dagar att jag ska få min man tillbaka. Jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavaren har Hälsningar till alla som läser detta vittnesbörd. Jag har avslagits av min man efter tre (3) års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en stavning på honom och han lämnade mig och barnet lidit. en dag när jag läste via webben såg jag ett inlägg om hur denna stavningskastare på den här adressen drbrunogarcia2020@gmail.com han har hjälpt en kvinna att få tillbaka sin man och jag gav honom ett svar på sin adress och han berättade för mig att en kvinna hade stava på min man och han berättade för mig att han kommer att hjälpa mig och efter 2 dagar att jag ska få min man tillbaka. Jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavaren har makt att få älskare tillbaka. för jag är nu nöjd med min man. Tack för Dr.DR Bruno .Har email: [drbrunogarcia2020@gmail.com]makt att få älskare tillbaka. för jag är nu nöjd med min man. Tack för Dr.DR Bruno .Har email: [drbrunogarcia2020@gmail.com]

    SvaraRadera
  27. MÅSTE LÄSAS:

    Jag heter Sandra am från Los Angeles, jag är här för att vittna om det stora arbetet med en stor stavningskrock som hjälpt mig med alla mina problem idag är glad på grund av honom började det hela 2001 jag var gift med en man som hette Johan Smith från Storbritannien, Han blir trött på mig efter 11 års äktenskap och det finns inget barn och saker var svåra för oss, ekonomiskt var vi inte okej, och min man söker skilsmässa bara för att leva mig ensam och möta livet, jag bad till Gud att få honom tillbaka till 2012 när jag träffade en vän som ledde mig till Dr Ogundele en stavningskastare som hjälpt henne med sina egna problem, uppmuntrade jag mig själv och kontaktade honom, det första han sa var att mina problem är över sedan jag har kontaktat honom för hjälp. Jag tror på honom och frågar honom vad jag ska göra nu, han berättade vad jag ska göra och han sa att min man kommer tillbaka till mig och bad på knä på 24 timmar. Det var efter 11 års skilsmässa, överraskande efter hans arbete, min man kom och bad på hans knän, jag accepterade honom snabbt och informerade Dr Ogundele om det, han sa att han skulle ställa pengar för mig också, för att min familj skulle gynnas ekonomiskt och jag arbetade med honom efter 48 timmar överallt jag gå folk gynna mig och mitt företag gick framåt för det bästa, nu är jag glad och glad att informera världen om att detta är den mest kraftfulla man jag har träffat någonstans i världen, han har lösningen på något slags problem du har, han är inte pengar medveten han hjälper till och väntar tills du är ok innan du förväntar dig hans uppskattning, så mina bröder och syster om du är i någon situation och behöver hjälp med att få råd, bör du kontakta Dr Ogundele idag och lösa dina problem. Här är hans email: ogundeletempleofsolution@gmail.com och hans mobil: +27638836445 för dig som behöver hjälp och för dem som vill tacka honom för mig för det bra arbetet.

    SvaraRadera
  28. Email Dr Isikolo för den riktiga kärleksspell: isikolosolutionhome@gmail.com
    Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att Dr Isikolo tog med mig min man som skilde sig från mig för ett bra år. Jag heter Juliana. Även om jag har mun över hela kroppen, kommer det inte vara tillräckligt att tacka Dr Isikolo för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig från mig i ett år och har haft ont och ont utan honom. Så jag letade efter hjälp överallt, men ingenting fungerade tills jag var hänvisad till Dr Isikolo av en vän. Jag förklarade min situation och han lovade mig att min man kommer att svara inom 48 timmar eftersom mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig precis när han sa att han skulle ringa. Han bad mig och berättade för mig att han behövde mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen under de senaste 9 månaderna. Alla som läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ...

    E-post: isikolosolutionhome@gmail.com
    whatsapp kontakt: +2348133261196

    SvaraRadera
  29. Hej till alla mina tittare är Diana yang från USA. Jag vill använda det här
    möjlighet att tacka Dr Kakuta som hjälper mig att vinna summan av 66 miljoner dollar
    dollar. tack Dr KAKUTA för att hjälpa mig att vinna lotteriet. Jag har varit
    spelar lotteriet de senaste 5 åren nu och jag har aldrig vunnit. Någonsin
    Sedan dess har jag inte kunnat vinna och jag var så upprörd och jag behöver hjälp
    att vinna lotteriet. så jag bestämde mig för att gå online och söka hjälp, där jag
    såg så många goda vittnesbörd om den här mannen som kallas Great Dr KAKUTA av hur han
    har kastat turspellotot för folk att vinna lotteriet. Jag kontaktar honom
    också och berätta för honom jag vill vinna en lotteri, han kastade en stava för mig som jag
    Använd och jag spelar och vann $ 66 miljoner dollar. Jag är så tacksam för detta
    man, bara i fallet behöver du honom för att hjälpa dig att vinna, du kan kontakta honom
    via hans email: Kakutaspellz@gmail.com och han kommer säkert hjälpa dig eller
    ring +2349067947490

    http://kakutaspellz.wixsite.com/kakutatemple/contact

    SvaraRadera
  30. Jag var gift med min man i 5 år där vi levde lyckligt tillsammans för
    i år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan
    då hatar han mig och barnen och älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte gjorde det
    vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han gick nu till Italien för att se det andra
    kvinna. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara hos min mamma och jag behandlade inte
    bra för att min mamma blev gift med en annan man efter min fars död så mannen som hon blev gift med var inte
    behandla henne bra, jag och mina barn var så förvirrade och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hemma
    för att jag älskar och vårdar honom så mycket så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om denna stavning
    Caster BABA KAKUTA, vittnesmål delade på internet av en dam och det imponerar mig så mycket jag tänker också på
    ge det ett försök. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så kontaktar jag
    han och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa överraskning jag
    fick ett samtal från min man på den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde präst Ngige och han sa din
    problem löses mitt barn. så det var så jag får min familj tillbaka efter en lång stress att bromsa upp av en
    onda damen så med all denna hjälp från BABA KAKUTA, jag vill att alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack
    till Priest Ngige och jag kommer också att rådgöra för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem
    ska också kontakta honom hans email är kakutaspellz@gmail.com han är lösningen på alla dina problem och
    predicaments i livet. än en gång är hans e-postadress kakutaspellz@gmail.com

    Han är specialiserad i följande spel.
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Om du vill vara rik.
    (7) Om du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
    (coolt Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Hur du har blivit scammed och du vill återställa du förlorade pengar.
    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
    (11) om du vill skilja din man
    (12) om du vill ha dina önskemål.
    (13) Graviditet stava för att bli gravid baby
    (14) Garantera att du vinner oroliga domstolsärenden och skilsmässa oavsett hur
    vilket stadium
    (15) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    (16) om du har någon sjukdom (H I V), (CANCER) eller någon sjukdom.
    (17) om du behöver böner för avlossning för ditt barn eller dig själv.
    Återigen se till att du kontaktar honom om du har något problem som han kommer att hjälpa till
    du. han är en bra man kontaktar honom

    och ditt problem måste lösas

    Kontakta honom idag på: kakutaspellz@gmail.com
    eller du WhatsApp i +2349067947490

    SvaraRadera
  31. Jag heter SALIS SARA, jag är baserad i Texas, USA. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 7 års brutet äktenskap lämnade min man mig när jag var gravid. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) som jag träffade online. En trogen dag, som jag surfar via internet, vittnade vissa om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoderhalscancer, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så på. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter CHERRY, hon vittnade om hur han tog tillbaka mannen på mindre än 2 dagar, så jag kontaktade honom och på mindre än 48 timmar min man som jag trodde jag aldrig kan se återkomma igen och be om förlåtelse, nu är vi lyckligtvis tillsammans alla tack vare Dr Isikolo, han är svaret på ditt problem. Du kan nå honom på hans email: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring +2348133261196

    SvaraRadera
  32. Jag heter Harper från Sverige, jag var så kär i min pojkvän tills jag upptäckte att han fuskade på mig med en annan tjej från sitt jobb, jag blev skadad och hjärtat brutet när han kallade det slutade med mig, jag var känslomässigt nere så en dag jag surfar via internet såg jag flera poster om DR ADODO hur han hjälper människor att återställa sina äktenskap och förhållande så jag kontaktade honom omedelbart för att jag var så desperat, han svarade och berättade för mig vad jag behövde göra som jag gjorde utan att tveka så efter tre dagar ringde min pojkvän mig på telefonen och började be om ursäkt för allt han hade lagt igenom mig. Jag kan nu med glädje säga att jag är i ett förhållande för att Dr Adodo berättade för mig att min pojkvän inte kommer att leva någonsin igen och nu är han den enda han tycker om, så om du i samma situation rådgör, kontaktar du Adodo idag på hans email: Adodospelltemple eller ring honom på +1 661 704 3225

    SvaraRadera
  33. Jag är Teresa Caacbay från Sverige. Det här är mitt vittnesbörd om hur min förälskare kommer hem. Jag vill säga ett mycket stort tack och uppskattning till överstepräst DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) för att få tillbaka min älskare som lämnade mig i nästan 2 år, känner jag att mitt liv är helt över, så en dag som jag surfar på internet för att rekommendera stavningskaster som hjälper mig att ta med min älskare tillbaka. Slutligen träffade jag ett skrivande hur så många vittnesmål pratar om hur DR ISIKOLO hjälper till att återställa relationen tillbaka, så jag bestämde mig för att försöka så jag kontaktade stavningskraven heter DR ISIKOLO och förklara mina problem för honom och han kastade stava kärlek stava lyckligtvis inom 48 timmar min älskare verkligen ringde mig och började be om ursäkt för allt han hade orsakat mig. Och be mig om att acceptera honom tillbaka och kommer att leva lyckligt äktenskap, jag är den lyckligaste kvinnan på jorden idag eftersom DR ISIKOLO har gjort underbara gärningar i mitt liv och jag kommer att fortsätta att dela detta vittnesbörd, jag ber gud almight Du ger dig styrka och visdom för att hjälpa fler människor som har liknande problem som min, kontakta honom. isikolosolutionhome@gmail.com eller lägg till honom på whats-app +2348133261196.

    SvaraRadera
  34. Jag var mycket förvirrad när min älskare som jag giftes för 11 år sedan berättade för mig att hon behöver en skilsmässa helt enkelt för att hon blev kär i en kille som hon träffade i banken, tog alla sina tillhörigheter och lämnade mitt hus även när jag bad henne inte att gå men hon insisterade och lämnade. Det var inte lätt för mig, för jag var i smärta och kunde inte gå till jobbet eller ens äta, jag gjorde många undersökningar på Internet när jag kom över ett vackert vittnesbörd som folk delade om doktor UZOYA så jag kontaktade honom snabbt och berättade för honom min berättelse, jag visste aldrig att Dr Isikolo kunde vara så snäll, han berättade för mig att min älskare kommer tillbaka till mig inom 24 timmar och allt hände precis som han sa och då kom jag fram till att jag har hittat en gud på jorden och Jag fortsätter att vittna om honom tills Kristus kommer. Du kan kontakta honom om du behöver hjälp: [isikolosolutionhome@gmail.com] ELLER ring honom direkt på +2348133261196. tack så mycket Dr Isikolo.

    SvaraRadera
  35. URGENT GENUINE LOVE-SPELL FÖR ATT FÅ DIN EX BOYFRIEND / FLICKA ELLER ÄGN / KVINNA BACK FAST.
    Jag har något att dela med dig !!! Det finns en stor glädje i mitt hjärta
    som jag vill dela med alla. Jag heter Caroline Webb från Förenta staterna. Jag hade ett missförstånd med min älskare förra året vilket ledde oss till
    bryta upp och han ville aldrig höra min röst igen. Han såg en vacker
    kvinna som han tycker är mer sötare än mig, men när tiden gick vidare, träffade jag gud Dr Lucky Han är en bra stavningskastare. Jag kontaktade honom via hans email och
    förklarade allt för honom. Han sa att jag inte skulle oroa mig, det min älskare
    kommer tillbaka till mig på hans knän ber om förlåtelse före 24
    timmar. Min största glädje är nu att han faktiskt kom tillbaka till mig och föll vidare
    hans knän ber om förlåtelse, och idag är vi glada och han botade också
    min systers bröstcancer. Har du några problem? oroa dig inte mer för
    Dr Isikolo kan ge varaktig spellösning till några problem: maila honom isikolosolutionhome@gmail.com eller på whatsapp +2348133261196

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (3) Om du vill bli botad av hiv, cancer och andra sjukdomar.
    (4) Du vill vara rik.
    (5) Du vill att din man / fru ska vara din för evigt.
    (6) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (7) Om du gick för att bli gravid.

    whatsapp +2348133261196

    SvaraRadera
  36. Jag heter Caroline Aslund, från Stockholm sverige. vi förtjänar alla att vara lyckliga i vårt äktenskap och relationer,
    Omedelbara resultat från de första 3 dagarna av att kontakta Love-spell caster kallas Dr.Oduduwas, jag bestämde mig för att gå med i kärleksspellprogrammet för att få tillbaka min man att älska mig igen. Det var mer än 2 år av separation. Jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på rätt spår. Min man har varit ångerfull mot hans handlingar och ont han orsakade mig, han ringde mig på telefon för att be om ursäkt, bara igår morgon kom min man Aslund hem.
    Tack vare Oduduwa Great Love spell-caster lunchade han en magisk kärleksspell på min räkning. Dess fantastiska jag upplever direktresultat fick ett telefonsamtal från Anderson min man och igår kom han hem för att träffa mig. här är Oduduwa personligt kontaktbrev: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com kan även Whatsapp nummer: +2348109844548. Jag hade mycket tur att ha denna personliga kontakt med Oduduwa, och på grund av hjärtats glädje lovar jag Oduduwa att jag kommer att dela med mina vänner om hans stora magiska kärleksspellande krafter för att lösa följande problem:
    - Om du vill ha din ex tillbaka.
    - Avsluta skilsmässa och återförenas med ditt äktenskap
    - Vinn tillbaka Tillit från din älskare
    - om du alltid har mardrömmar eller dåliga drömmar på natten
    - Du vill bli befordrad på ditt kontor. (Lycka till och framgång)
    - Du vill ha kvinnor / män att lockas till dig.
    - Om du vill föda ditt eget barn.
    - Stava till styrkor, rikedom och berömmelse.
    - LOTTO vinnande magiska nummer.
    - Växtbaserad botemedel och helande av någon blodsjukdom. (Botemedel mot bröstcancer)
    Därför önskar jag dig all lycka till.

    SvaraRadera
  37. Me llamo LISA y soy de los Estados Unidos, quiero aprovechar esta oportunidad para agradecer a mi gran Agadaga que realmente hizo mi vida más placentera hoy. Este gran hombre, el Dr. Agadaga, me devolvió a mi encantador esposo, tuve dos adorables hijos de mi esposo, hace unos cuatro años yo y mi esposo hemos tenido una pelea u otra hasta que finalmente me dejó por una señorita. Sentí que mi vida había terminado y mis hijos pensaron que nunca volverían a ver a su papá. Traté de ser fuerte solo para los niños, pero no pude controlar los dolores que atormentan mi corazón, mi corazón se llenó de dolores y penas porque estaba realmente enamorado de mi esposo. Todos los días y noches pienso en él y siempre me gustaría volver con él, hasta que un día conocí a una buena amiga mía que también estaba en una situación como yo, pero su problema era su ex novio, que tuvo un embarazo no deseado. porque y él se negó a asumir la responsabilidad y la abandonó. ella me dijo que el mío era un caso pequeño y que no debería preocuparme por eso, así que le pregunté cuál era la solución a mi problema y ella me dio la dirección de correo electrónico de este gran hombre. Yo estaba dudando si este hombre era la solución, entré en contacto con este gran hombre y él me dijo qué hacer y yo los hice todos, me dijo que esperara solo 72 horas y que mi esposo vendría gateando de rodillas solo por perdón. así que hice fielmente lo que este gran hombre me pidió que hiciera y, con seguridad, después de 72 horas, él volvió a contactarme nuevamente con el Dr. Agadaga para pedir ayuda en agadagaspiritualhome@gmail.com

    SvaraRadera
  38. Min man som avstod från mig för 3 år sedan började ringa mig och ville att vi skulle komma tillbaka. Dr Isikolo kärleksspell gjorde min man att förena mig. När han kom tillbaka var han allt på mig och kysste och rubbar på mig och berättade för mig hur mycket han saknade mig och älskar mig, Dr Trust är spektakulärt för att reparera förhållandet! Hans arbete är underbart, jag är glad att låta er alla veta att den här stavningskanalen har makt att få älskare tillbaka. För att jag är nöjd med min man. Jag rekommenderar starkt denna tjänst för dem som har svårigheter att försöka återställa det där förhållandet. Han är den verkliga affären. Du kan nå Dr Isikolo hans kontaktuppgifter, se nedan:

    E-post: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp eller ring honom nu +2348133261196

    SvaraRadera
  39. Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet hos en man som hjälpte mig. Jag heter JULIO VERA, och jag är baserad i Spanien. Mitt liv har återvänt! Efter 8 års äktenskap lämnade min man mig och lämnade mig med våra tre barn. Jag kände att mitt liv var på väg att sluta och föll iväg. Tack vare en trollkarl som heter DR Barbara som jag träffade online. På en trogen dag, medan jag surfar på Internet, letade jag efter en bra stavningskastare som kunde lösa mina problem. Jag hittade en serie vittnesmål om denna speciella trollkarl. Vissa människor vittnade om att han förde en tidigare älskare tillbaka, vissa vittnade om att han återställde livmodern, vissa vittnade om att han kan framkalla en stavning för att stoppa skilsmässan och så vidare. Det fanns ett särskilt vittnesbörd som jag såg, en kvinna som heter Grace, vittnade om hur Dr Isikolo tog tillbaka sin tidigare älskare på mindre än 48 timmar och i slutet av vittnesbördet släppte hon Dr Isikologos e-postadress. Efter att ha läst allt detta bestämde jag mig för att prova DR Barbara. Jag kontaktade honom via e-post och jag förklarade mitt problem. På bara 3 dagar kom min man tillbaka till mig. Vi löser våra problem, och vi är ännu lyckligare än tidigare. Dr Isikolo är verkligen en begåvad och begåvad man och hon kommer inte sluta publicera det eftersom hon är en underbar man ... Om du har problem och du letar efter en riktig och genuin trollkarl att lösa det problemet för dig. Prova den stora dr Isikolo idag, han kunde vara svaret på ditt problem. du kan kontakta: isikolosolutionhome@gmail.com Tack, Barbara. Kontakta honom för följande:
    (1) Om du vill återställa din ex
    (2) Om du alltid har dåliga drömmar.
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man / fru så att din blir för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Vård av örter
    10) Hjälp få människor ur fängelset
    (11) Äktenskapsstavar
    (12) Mirakulösa stavar
    (13) Lotteri
    (14) CHARMINGPROFET
    (15) Attraktiva stunder
    (16) Eliminera sjukdomar
    (17) VINNANDE SPELAR AV VALEN
    (18) SUCCESS IN EXHIBITION SPELLS
    (19) Förtrollning att veta vem att älska dig.
    (20) Business Spell
    (21) Ta bort stavar av hiv-sjukdom
    Kontakta idag på:
    isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp +2348133261196.

    SvaraRadera
  40. jag är gift med min man, vi älskar oss själva dyrt. Efter 30 år av vårt äktenskap ändras min man och blir till något annat ser det ut som om jag var gift med en totalt främling. Jag var så förvirrad när saker var fela mina barn var medvetna om vad som hänt mellan oss, de talar faktiskt med sin pappa ändå ingenting förändras. Jag fick reda på att min man ser någon annan jag kunde inte tro min man sa till mitt ansikte som är för gammal för honom, han behöver en yngre i sitt liv att han behöver en skilsmässa vi borde sluta det ... men jag don vet inte vad jag ska göra, jag älskar honom fortfarande så mycket inte bara för kärleken jag har för honom men för barnens skull ... hur kan någon ta det som är rättmätigt min ... jag gjorde min man vad han hans idag tänkte om det jag sa till mitt själv-nej, jag kan inte släppa det, precis som det. jag har alltid hört talas om doktor goko hur han hjälpte många av min vän att komma dit älska dem tillbaka och hjälp då i olika områden där de har problem, så jag kontaktade honom och jag delar mina problem med honom han hjälpte mig och min man kom tillbaka till mig med kärlek och omsorg precis som tidigare tack till Moses om du behöver hans hjälp kontakt: dr.gokosspiritualcaster@gmail.com whatsapp honom +2348056398964

    SvaraRadera
  41. Jag vill att världen ska känna en stor man som heter Dr.ADODO, han har den perfekta lösningen på relationer och äktenskapsproblem. Den främsta anledningen till att jag gick till Dr ADODO var för lösning på hur jag kan få min man tillbaka eftersom jag nyligen läst några vittnesmål på internet som vissa människor har skrivit om Dr ADODO och jag var så glad och jag bestämde mig för att söka för hjälp från honom på hans email [Adodospelltemple@gmail.com] som han gjorde ett perfekt jobb genom att kasta en kärleksspell på min man som gjorde att han kom tillbaka till mig och ber om förlåtelse. Jag kommer inte sluta publicera hans namn på grund av det goda arbetet han gör. Jag kommer att släppa sin kontakt för användbarheten hos dem som behöver sin hjälp, kontakta honom via e-post [Adodospelltemple@gmail.com]

    SvaraRadera
  42. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor ODUMODU tog tillbaka min man som skilde sig åt mig under ett bra år. Är ALENNA med namn från RUMÄNIEN. Trots att jag har munnar över hela kroppen, kommer det inte räcka för att tacka doktor ODUMODU för hans hjälp i mitt liv. Min man separerade med mig i ett år och har varit i smärtor och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag menade doktor ODUMODU. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig exakt när doktor ODUMODU sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ... Email: drodumodusolutions@gmail.com

    SvaraRadera
  43. Jag har aldrig troende kärlek stavning tills jag träffade den här världens toppspellare. Han är verkligen kraftfull och kan hjälpa till med att stava för att ta tillbaka en gång bort. Dr Isikolo den stora stavningskastaren som återställer mitt liv tillbaka. Jag hade en kamp med min man i det förflutna vilket ledde till vår uppbrott. Jag försökte allt jag kunde för att få honom att komma tillbaka till mig men han vägrade och sa att det var över oss, en dag kom jag över ett vittnesbörd på internet om hur Dr Isikolo / använde sin stava för att återförena två älskare så jag bestämde mig för att kontakta Dr Isikolo via e-post och han försäkrade mig om att min man kommer tillbaka till mig inom 48 timmar efter att han har avslutat förberedelsen av den vita magiska stavningen. Jag är väldigt glad idag för att berätta för världen att Dr Isikolo verkligen är en man av hans ord eftersom min man kom tillbaka till mig och föll på knäna ber mig att förlåta honom och acceptera honom tillbaka. Har du ett problem kan du också kontakta Dr Isikolo idag via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com du kan ringa den stora Dr Isikolo hjälp WhatsApp nummer +2348133261196. Jag är så glad väldigt bra Kärlek och många välsignelser Tillbaka till mig igen! yahoo adress: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp nummer + 2348133261196tänk så mycket Dr Isikolo.

    SvaraRadera
  44. Att prata med erfarenhet med gott resultat för att testa om det, jag är Julia från Svealand, jag vill vittna om Dr Isikolos goda tjänst för att hjälpa mig att få tillbaka min fiance som lämnade mig på grund av en prostituerad. Det var en hemsk och deprimerande tid då min fiance som vi skulle gifta oss på två månader avbröt vårt bröllop på grund av en prostituerad som kastade en stavning på honom och stal honom borta. Jag letade efter hjälp online när jag såg en recension om Dr Isikolo från General Spell Temple, då kontaktade jag honom för hjälp. Jag följde all sin instruktion i enlighet därmed som han försäkrade och garanterade mig att min fiance kommer att vara tillbaka på 48 timmar, till min största överraskning nästan 2 dagar efter stavningen gjordes, ringde min Fiance mig och började be om ursäkt för att jag lämnade mig på grund av en annan dam . Jag väntade på två månader där vi nu är gifta innan jag kan vittna och just nu är vi en lycklig familj och det kommer att förbli så här för alltid .. Allt tack till Dr Isikolo. Du kan kontakta Dr Isikolo för eventuella problem med relationen genom hans direkta email: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp nummer +2348133261196

    SvaraRadera
  45. Dr Isikolo, den bästa spellcaster online, återställer mitt brutna förhållande och jag rekommenderar starkt Dr Isikolo till alla som behöver hjälp!
    Min man lämnade mig för en annan kvinna för 3 månader sedan och sedan dess har mitt liv varit fyllt av smärtorsorg och hjärtbrist, för han var min första kärlek som jag har spenderat hela mitt liv med. En vän av mig berättade för mig att han såg några vittnesmål av en stavningskastare, kallad Dr Isikolo, att han kan ta tillbaka älskaren inom några dagar, jag skrattar ut det och sa att jag inte är intresserad, men på grund av den kärlek som min vän hade för mig, gjorde hon rådfrågade den stora prästen på min vägnar och till min största överraskning efter 2 dagar ringde min man för första gången efter tre månader att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han gjorde att jag gick igenom. Han kom tillbaka till mig och nu är vi lyckliga tillsammans. Jag kan fortfarande inte tro det, för det är mycket otroligt. Tack Dr Isikolo för att få tillbaka min älskare och också till min underbara vän som interceded på min vägnar, för den som kanske behöver hjälp av denna stora präst här är e-postadressen: isikolosolutionhome@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägg till honom på WhatsApp nummer +2348133261196

    SvaraRadera
  46. Tack så mycket Dr Isikolo FÖR ATT BRING MIN HUSBAND TILLBAKA MIG HEM +2348133261196. Jag och min man hade varit mycket kärleksfull, omtänksam och delat många vanliga saker i nästan 18 år, och i (december 2017) hoppades jag att resa med min man. Vem vi träffade skulle kommentera hur mycket vi kompletterar varandra. Han var en kärleksfull far och man, men han ändrade sig utan att jag såg det. Han medgav till en affär och jag fick reda på en nästa och plötsligt kom han fram med skilsmässans uppfattning. Jag blev deprimerad till självmordstiden. Jag såg aldrig det här kommande. Jag besökte vår äktenskapsterapeut flera gånger, men det verkade allting blev värre. Jag kände mig tom och hopplös om framtiden. Vi båda nyligen pensionerade och jag trodde att jag kunde spendera resten av mitt liv i pension med honom. Jag försökte allt möjligt att komma tillbaka med honom och jag grät 24 timmar om dygnet och visste inte hur jag skulle komma tillbaka med honom tills jag träffade Dr Isikolo som garanterade mig en 24 timmars kraftfull kärleksspell för att få min man att återvända tillbaka till mig igen och älska mig ovillkorligt. Jag var redo att försöka något eftersom jag fortfarande älskade honom mycket och inte ville förlora honom. Nu bor vi lyckligt igen efter att Dr Isikolo gjorde sin stavning på bara 24 timmar, tog tillbaka min man och återförenade min familj tillbaka. Ord räcker inte för att låta dig berätta för dig hur tacksam jag är för dina förklaringar. Tack så mycket Herre för att få mig att börja i år som en glad och uppfylld kvinna. Här är hans Email: isikolosolutionhome@gmail.com och även hans WhatsApp nummer +2348133261196

    SvaraRadera
  47. Mitt liv är full av glädje för att Dr Isikolo får mig att vara lycklig. Vad som hände med mig är inte det jag bara kan hålla för mig själv utan att också berätta världen för att de som en gång som jag kommer dit kommer att älska dem tillbaka och vara glada igen. Jag och min älskare hade några problem som leder till vår uppbrott, eftersom efter det att mitt liv aldrig har varit detsamma, försökte jag hela metoden att få tillbaka honom. men de var bara slöseri med ansträngning och slöseri med tid. Men en dag under min sökning på internet kom jag över ett vittnesbörd om Dr Isikolo. jag kontaktade honom och han kunde ta tillbaka min älskare inom 48 timmar. Med denna fantastiska sak som hände i mitt liv bestämde jag mig för att berätta för hela världen om den här stora mannen som heter Dr Isikolo. För dem som behöver någonting berättade han för mig att i hans tempel det är känt omöjlighet nu tror jag honom så mycket. vänner, om du behöver hjälp för att få tillbaka din ex älskare vänligen kontakta honom via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Och jag lovar dig att din älskare definitivt kommer tillbaka till dig.
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) om du vill bli befordrad på ditt kontor eller om du har en arbetsplats och du behöver hjälp
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    Kontakta honom idag på isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp nummer +2348133261196

    SvaraRadera
  48. Jag har sett min fiance i över tre år och ändå saknar fysikaliteten något. Vi ser varandra ungefär var 5: e dag, hon säger att hon inte vill rusa in och inte heller, även om jag skulle vilja se lite progression. Det finns en del framtida faking på hennes sida som jag är behaglig att, men då kommer inte upp med fasta arrangemang. Jag vet att shes har varit ur ett långsiktigt förhållande i fyra år nu och det slutade kladdigt i hennes ord. Jag känner inte till detaljerna eftersom hon inte har kunnat säga till mig och citerade att hon måste vara i rätt humör för vårt äktenskap. Jag har inte drivit detta för mycket, men som hon självklart inte känner sig kan prata om det. Detta i kombination med bristen på total fysikalitet tycks indikera att hon inte är redo helt för ett förhållande. Hon säger att jag måste vara tålamod, men jag undrade om hon verkligen är ärlig mot mig och vårt förhållande eftersom jag älskade henne så mycket och hennes förflutna tycks ta henne ifrån mig. Jag visste en vän som hade en liknande situation och bad om råd där jag slutade med en kärleksspell med Dr Isikolo från isikolosolutionhome@gmail.com. Jag hade ingen ånger alls taget steget men det förbättrade mitt kärleksliv och vi gifte oss och väntade vårt första barn när som helst snart WhatsApp nummer +2348133261196.

    SvaraRadera
  49. Jag kände mig som avslutad jag förlorade min man till en annan kvinna för 2 veckor sedan efter 27 års äktenskap. Vi hade ett underbart äktenskap men han började ett förhållande med en medarbetare som jagade efter honom. Han lever i närheten av sitt arbete, och han vägrar att prata med mig eller att komma hem. Jag är förödad och har svårt att klara mig, jag var emotionellt nere. Jag önskar att jag inte älskade honom och att jag kunde gå vidare men jag kan inte. Jag vet inte hur man ska sluta känna så här, jag önskar att jag kunde och det äter mig och jag börjar bli sjuk. Jag har försämrat mig och bad honom att komma hem till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr Isikolo kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och jag kom också över flera vittnesmål om den här mannen. Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han gjorde en stavning för mig. två dagar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel som han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj bor tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr Isikolo. Om du behöver en stavningskastare som kan stava en stavning som verkligen fungerar, föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Om du har något problem kontakta honom, ger jag dig 100% garanti för att han hjälper dig, det här är hans detaljer, E-post: isikolosolutionhome@gmail.com, ring eller WhatsApp nummer +2348133261196

    SvaraRadera
  50. Herr Dr Isikolo, tack så mycket för dig äkta stava, min fru är tillbaka !!!

    Tack sir för dina äkta stavar. Det här är verkligen otroligt, och jag har aldrig upplevt något så här i mitt liv. Innan jag träffade dig herre, jag har försökt alla möjliga menar att jag kunde få min fru tillbaka, men jag kom faktiskt in att ingenting fungerade för mig och att min fru hade utvecklat mycket hat mot mig .. Jag trodde att det inte fanns något hopp att återförena med min ex fru och barn. Men när jag läser bra recensioner om ditt jobb sir bestämde jag mig för att försöka och jag gjorde allt du instruerade mig och jag trodde på dig och följde dina instruktioner precis som du har garanterat mig om 48 timmar, och det var exakt när min fru ringde mig .. Vi är mer nöjda nu än någonsin. Allt ser perfekt och så naturligt ut! Tack så mycket för dina autentiska och obestridliga stavar. Tack sir för din hjälp. Om du behöver hjälp i ditt äktenskap med brutna förhållanden, vänligen kontakta Dr Isikolo just nu för brådskande hjälp. isikolosolutionhome@gmail.com
    whatsapp honom nu +2348133261196.

    SvaraRadera
  51. Am Deguzmna Ceejhay med namn från USA Portland Oregon Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att Dr Isikolo tog tillbaka min man som skilde sig åt mig i bra 6 månader. Trots att jag har munnar över hela kroppen, räcker det inte med att tacka Dr Isikolo för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig åt mig i 6 månader och har varit i smärtor och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag menade Dr Isikolo som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig precis när Dr Isikolo sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ... Email. Dr Isikolo via isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196 mer information

    Om du är ute och går igenom något av detta
    problem som anges nedan är han också perfekt
    (1) Vill du ha din ex tillbaka?
    (2) Har du alltid dåliga drömmar?
    (3) Vill du vara befordrad på ditt kontor?
    (4) Vill du att kvinnor / män ska springa efter dig?
    (5) Vill du ha ett barn?
    (6) Vill du vara rik?
    (7) Vill du knyta din man / fru för att vara
    din för alltid?
    (8) Behöver du ekonomiskt stöd?
    (9) Har du blivit scammed och du vill
    återhämta dina förlorade pengar?
    (10) Du vill sluta äktenskapsproblem och skilda
    Om du behöver eller vill ha information om kärlek eller
    pengar stavar du kan få det problemet löst
    idag på Dr Isikolo Solution Temple ...
    hemsida: drisikolosolutionhome.webnode.com

    SvaraRadera
  52. Real och Urgent Stava Caster Recensioner för att lösa ditt förhållande och skilsmässa problem Dr Isikolo isikolosolutionhome@gmail.com
    whatsapp honom nu +2348133261196.

    Hej jag heter Natalia, jag är här för att ge ett vittnesbörd om hur den här kraftfulla stavningskraven heter Dr Isikolo hjälpte mig att fixa mitt förhållande. Jag var hjärtbruten när min fästman berättade för mig att han inte längre är intresserad av att gifta sig med mig eftersom en annan dam har använt en svart magi på honom. Jag grät och suttrade varje dag tills det blev så dåligt att jag kom ut till Internet för hjälp, det var då jag läste en recension om Dr Isikolos stora arbete. Jag kontaktade sedan honom för hjälp för att få min kärlek och mitt liv tillbaka, han hjälpte mig att kasta en kraftfull kärleksspell och till min största överraskning efter 24 timmar att göra kärleksspellet kom min Fiancee tillbaka på knäna och bad mig att förlåta honom. Vi är nu lyckligtvis gift och alla tack går till Dr Isikolo Wonders för att hjälpa mig att rädda mitt förhållande. Du kan kontakta Dr Isikolo via hans e-postadress isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196.

    SvaraRadera
  53. Hur man får en ex tillbaka
    Min pojkvän bröt upp med mig det varit 4 dagar nu. Vi har varit måttlig att han var 18 år och jag var 22. Hon har just visat 21 år. Vi har varit dating i 3 år och 2 och en halv månader. Genom åren har vi haft ett riktigt bra förhållande, det var allvarligt och vi ville verkligen vara med varandra för alltid. Naturligtvis vi hade är argument men inget så illa. Jag vet att de senaste 3 månaderna hade jag tagit honom för givet att han alltid skulle vara där men hade fel. Han berättade att han inte ville vara i ett förhållande som han ville ta tid med sig själv. Men han kysser mig fortfarande och kramar mig och berättar att han alltid kommer att älska mig och jag håller en speciell plats i hennes hjärta. Jag insåg att precis innan han gjorde det så var jag tvungen att få min handling tillsammans men jag antar att det var för sent. Jag älskar verkligen den här pojken. Det är något annorlunda om honom. Han är kärlek i mitt liv och jag vill att vi ska ha ett bättre förhållande än någonsin tidigare och jag skulle aldrig någonsin ta honom för givet någonsin igen. Jag vill verkligen gifta mig med den här pojken och han ville det också men idk hur man får honom tillbaka utan att vara klumpig och desperat. Självklart behöver han sitt utrymme för att han lurade på mig och den här gången behöver jag verkligen hjälp för att få tillbaka honom och gifta mig med mig. Jag sökte en dag på nätet och jag såg ett bra vittnesbörd om hur Dr Isikolo en verklig Afrika-stavelsehjälp hjälper till att återställa tillbaka brutit äktenskap, få ex tillbaka, fixa brutet förhållande. så jag kopierar hans email via ??? isikolosolutionhome@gmail.com och berättade för honom alla mina problem så han ber mig att inte oroa mig för att mitt problem löser det med 2 dagar, jag kommer att få tillbaka honom som jag tror på och lägger allt mitt hopp på och till största möjliga varsel efter stavningen min pojkvän som bröt upp med mig ringde till ursäkt och kände mig så ledsen för vad han gjorde så mina kära, det är hur jag fick min pojkvän tillbaka med hjälp av Dr Isikolo den verkliga stavningskastaren så också maila honom nu på via isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp honom nu +2348133261196.
    hemsida: drisikolosolutionhome.webnode.com

    SvaraRadera
  54. Jag heter Oscar am från Stockholm, Sverige. Allt tack går till Dr Isikolo för att rädda mitt äktenskap från toning apart.i känner mig så tacksam och bara har bra ord om en kraftfull stavbräda som heter Dr Isikolowho hjälpte mig att ta tillbaka min fru. Vi hade varit ifrån varandra i 4 månader, först tänkte jag om jag gjorde det rätta genom att kontakta en stavningskastare, men jag älskar så mycket min fru och kommer inte ge henne upp för någonting i den här världen. Jag bestämde mig för att kontakta isikolosolutionhome@gmail.com via hans mailadress. Jag hittade på flera testatorns meddelanden online, och jag berättade för min situation, han skrattade och sa att min fru kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna. Jag kände att det inte skulle hända först tills min fru ringde mig och var så ivrig att få mig tillbaka mer än någonting på jorden .. Nu är vi tillsammans och hon kan inte göra utan mig, och vi båda är glada. Jag känner mig så glad att dela detta vittnesbörd eftersom det inte fanns någon negativ handling knuten till hans arbete. Hans arbete var smidigt och snabbt. Tack till Dr Isikolofor som ger tillbaka lycka till mitt liv. Jag svär med mitt liv att Dr Isikolo är en man att lita på och ta dina problem med. Du kan kontakta honom på hans e-post om du verkligen vill ha din kärlek tillbaka .: isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196.

    SvaraRadera
  55. Jag har bestämt mig för att jag ska spendera hela dagen på internet bara för att se till att många människor kan läsa detta mitt vittnesbörd om Dr.Adodo som är en kraftfull svart magisk stavningskastare, efter att ha övergivits av min älskare Jag var så ensam att jag bestämde mig för att gå igenom nätet för några relationer tips, jag visste aldrig att detta var vägen kartan som kommer att säkra min älskares återkomst. Efter att ha läst många tips om hur man återställer mitt förhållande på ett bättre sätt upptäckte jag att Dr.Adodo har mycket rekommendation än andra stavhjul, så med detta hade jag uppfattat att Dr.Adodo var rätt person för jobbet och jag kontaktade Dr.Adodo via hans email Adodospelltemple@gmail.com som jag såg på internet och jag var så glad att jag väljer Dr.Adodo eftersom hans arbete var 100% perfekt och stavningen tog min älskare tillbaka till mig med snabb lättnad.

    SvaraRadera
  56. Jag är överraskad med glädje att mitt husband är tillbaka till mig
    Hej jag heter Angelica Vukovic, jag är från Stockholm. Jag vill informera er alla om att det finns en stavningskastare som är äkta och riktig. Jag trodde aldrig riktigt på något av dessa saker men när jag förlorade min man Vladimir Magas, behövde jag hjälp och några var att vända sig illa. Jag kom över Dr Isikolo stava tempel och jag beställde en kärlek. 2 dagar senare, efter stavningen har gjort min telefon ringde Vladimir var hans gamla jag igen och ville komma tillbaka till mig! Inte bara kom tillbaka, öppnade denna stavningskastare honom upp till hur mycket jag älskade och behövde honom. Spell Casting är inte hjärntvätt, men de öppnade ögonen för hur mycket vi måste dela tillsammans. Jag rekommenderar någon som är i min gamla situation att prova. Det kommer att ge dig underbara överraskningar såväl som din älskare kommer tillbaka till dig. Hur sakerna var avsedda att vara kan du kontakta stavningskanalen på, hemsida: drisikolosolutionhome.webnode.com KONTAKTA E-POSTADRESS
    IS isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196.

    SvaraRadera
  57. Jag vill låta världen veta om DR DOMINION den stora stavningskastaren som tog tillbaka min man till mig när jag trodde allt hopp var förlorat. DR DOMINION använde sin kraftfulla stavning för att sätta ett leende på mitt ansikte genom att ta tillbaka min man med sin stavning. Först trodde jag att jag drömde när min man kom tillbaka till mig på knäna ber mig att förlåta honom och acceptera honom tillbaka och till och med sedan dess älskar han mig mer än jag någonsin förväntade mig så jag gjorde ett löfte till mig själv, jag kommer att låta världen veta om DR DOMINION eftersom han är en Gud på jorden. Har du problem i ditt förhållande? har din partner brutit med dig och du älskar fortfarande och vill ha honom tillbaka? Har du problem med din ekonomi? eller behöver du någon hjälp, kontakta DR DOMINION idag för att jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig precis som han hjälpte mig. DR DOMINION email är: dominionsolutionhome@gmail.com eller hans whatsapp-kontakt: +2349077406090

    SvaraRadera
  58. Hej, jag Ellen, jag läste ett vittnesbörd om Dr Isikolo om hur han har hjälpt människor att komma tillbaka dit inom 48 timmar. Jag tänkte bara om det var riktigt. Och bestämde mig för att ringa en kvinna som gjorde ett vittnesbörd och också Dr Isikolo sitt nummer, Så jag ringde henne och frågade henne om Dr Isikolo hon sa att Dr Isikolo är en pålitlig man och han är redo att ta tillbaka min älskare för mig, jag var bara så glad och lite lättnad att min älskare snart kommer tillbaka till mig Jag bestämde mig för att kontakta Dr Isikolo som jag gjorde, och innan jag kunde dela med honom mitt problem har han redan berättat för mig vad jag kom för och han sa att allt kommer att vara bra inom 48 timmar att min älskare kommer tillbaka till mina armar, så han sa han skulle ställa stavningen och att inom 48 timmar skulle min älskare ringa mig, så jag hoppades så riktigt innan 48 timmar jag ringde från en man som har lämnat mig förra året 6 år säger att han är ledsen och han vill ha mig tillbaka, jag var glad och jag sa att jag vill ha honom tillbaka. Sedan reste jag till Kanada för att träffa honom. Och han ber om ursäkt för vad han har gjort mot mig nu, han föreslog att gifta sig med mig och vi förbereder oss båda för bröllopet snart, allt tack vare den stora och världens bästa stavningskastern, Dr Isikolo Hans privata mail isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu 2348133261196.

    SvaraRadera
  59. Hej jag är här för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min ex kärlek tillbaka. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej i förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för DR ISIKOLO stor budbärare till det orakel som han tjänar berättade jag mitt problem för DR ISIKOLO om hur min ex kärlek lämnade mig och också hur jag behövde jobba i ett mycket stort företag. Han sade bara till mig att jag har kommit till höger plats var jag kommer att få mitt hjärta begär utan någon bieffekt. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min älskade mig på telefonen och sa förlåt för att bo mig före nu och även i den närmaste veckan efter att min älskade ringde mig för att be om förlåtelse, blev jag uppmanad till intervju i mitt önskade företag var jag tvungen att arbeta som verkställande direktör. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta till hela världen för att kontakta DR ISIKOLO på följande e-postadress isikolosolutionhome@gmail.com och få en ll ditt problem lösa .. Inget problem är för stort för honom att lösa .. Kontakta honom direkt på isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom nu +2348133261196 och få dina problem att lösa som jag.

    SvaraRadera
  60. Hej tittare, jag bor i Stockholm, Sverige och jag heter Charlotte Keagan. Jag är mycket glad att dela detta fantastiska vittnesbörd, jag blev skadad och hjärtadbruten när min man lämnade mig med våra två barn, jag var förvirrad och visste inte Vad jag skulle göra, jag älskade honom så mycket, jag försökte allt jag kunde för att få honom tillbaka men till ingen nytta, på en trofast dag när jag kom från jobbet mötte jag en min vän som jag förklarade mitt problem till och hon sa jag av en stavningskastare som heter "DR ISIKOLO" som också gör henne gravid när hon letade efter ett barn, kontaktade jag stavningskanalen via e-postmeddelandet som hon gav mig och stavningskastern berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde exakt som jag blev till min förvåning överraskad, min man som inte länge ringt mig ringde mig och börja be om ursäkt för alla de missförhållanden han gjorde mot mig, och nu älskade han mig mer än någonsin, bröder och systrar om Du går igenom något slags problem, kontakta honom och jag ger dig 100% garanti för att han kommer att lösa ditt problem s. detta är hans kontakter isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196.

    SvaraRadera
  61. Jag trodde aldrig att jag kunde vara så lycklig och överraskad med glädje. EN SÄRSKILDA UTVÄRDERINGAR FÖR DR. ISIKOLO FÖR HANS HJÄLP FÖR MIG.
    Mitt namn är Ana Jukic, jag känner mig väldigt glad att dela mitt fantastiska och underbara vittnesbörd med alla på denna sida ..: Jag var gift i 4 år till min man och plötsligt kom en annan kvinna in på bilden som han började hata mig och han var förolämpande. men jag älskade honom fortfarande med hela mitt hjärta och ville ha honom till varje pris .... Han lämnade in för skilsmässa och hela mitt liv vred sig och jag visste inte vad jag skulle göra, han flyttade ut ur huset och övergav mig och barnen ... min väldigt nära vän berättade för mig om att försöka andliga medel för att få min man tillbaka och introducerade mig till en stavningskastare så jag bestämde mig för att prova det. även om jag inte trodde på alla dessa saker då när han gjorde speciella böner och stavning, efter 2 dagar kom min man tillbaka och bad att han hade insett sina misstag, jag kunde bara inte tro det, ändå är vi tillsammans igen nu och vi är glada om någon behöver hjälp här är hans e-postadress; isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196.

    SvaraRadera
  62. När jag hittade Dr Isikolo var jag i desperat behov av att föra min ex älskare tillbaka. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så fort, och jag hade inte något i situationen alls. Han dumpade mig efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr Isikolo via hans hemsida och han berättade för mig vad jag måste göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett det han ville ha han en kärleksspell för att hjälpa oss att komma tillbaka ihop. Kort efter började han stava, min pojkvän började texta mig igen och kände mig hemsk för vad han bara satte mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i sitt liv och han vet det nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Isikolo hjälpte mig, är min partner mycket stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr Isikolo till alla som behöver hjälp. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196.

    SvaraRadera
  63. Spara ditt förhållande och få din ex pojkvän / flickvän tillbaka! Kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com är säkert den bästa spellcastern online och hans resultat är 100% garanti.
    Mitt namn Olivia Stephen bildar Tx, USA. Efter 12 år av äktenskap har jag och min man varit i ett skel eller det andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Isikolo kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt . Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en kärleksspell för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och barnen. Sedan från och med dagen var vårt äktenskap nu starkare än vad det var förut, Allt tack till Dr Isikolo. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia på internet som DrUnity verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196.

    SvaraRadera
  64. Hej Killar, jag är Jelka Rodka. Livet utan min man var en riktig röra för mig och mina barn. Jag är så glad att få min ex tillbaka med hjälp av Dr Isikolo stavningskastaren. Min största överraskning var att 48 timmar efter att doktorn förberedde stavningen för mig, min man som har övergett mig i 4 år plötsligt ringde mig oväntat och är så glad att vi har kommit för att bli en igen genom hjälp av Dr Isikolo och är så glad att vara med min man än en gång. Dr Isikolo är en mycket underbar stavningskastare, du kan kontakta honom om du behöver hans assistent eftersom jag vet att han också kan hjälpa dig. kontakta honom via hans email: isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom nu +2348133261196.

    SvaraRadera
  65. Jag har aldrig sett mig skjuta tårar för någonting förut, men den här dagen som min älskare lämnade huset med irritationer efter att vi hade någon kamp om honom, kom alltid sent och flirtade med kvinnor, ropade jag hela dagen, men efter så många dagar av ensamhet bestämde jag mig för att leta efter lösning på mitt förhållande och svar kom till mig när jag såg Dr.Adodo detaljer på internet och jag läste mycket recensioner om honom och jag bestämde mig för att ringa honom och med hjälp av Dr. Adodo min älskare kom tillbaka till mig inom 48 timmar och sedan dess har han aldrig kommit hem sent, så du kan se hur mäktig och användbar Dr.Adodo är för hela världen, det är därför jag ska sätta Dr.Adodo kontaktuppgifter just nu för de människor som behöver hans hjälp, kontakta Dr.Adodo via mobilen +2348107527833 eller lägg till honom på whatsapp eller skriv honom via e-post på Adodospelltemple@gmail.com

    SvaraRadera
  66. Hej vänner, jag är Maclver Caroline. min situation ser ut som det jag läste här online. 6 år av att vara i relation till min man, han bröt upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom och för vår skull barn, jag frågade honom allt, jag gjorde löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksspellare som kunde hjälpa mig Lucnh Love-spell för att få honom tillbaka, men jag har kontaktat någon annan online spellcaster i det förflutna men ingen av dem kunde kunna att få tillbaka mannen, de alla efterfrågar pengar och gör ingenting för att hjälpa, jag förlorar hoppet på spellcasters eftersom jag trodde att det inte finns någon kraft i stavningen. Fram till min vän introducerade mig till Oduduwa, jag är den typ som aldrig trodde jag hade stavat igen, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade Oduduwa stavningskanalen och han sa att det inte var något problem att allt kommer att bli bra för tre dagar som min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar kastade han stavningen och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess lovade jag att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla kärleksspellkasten Oduduwa som hjälpt mig med mitt eget problem.
    E-post: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    Du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall problem som, ... 1) älska spel stavar 2) Return Lost Love Spells 3) Skilsmässa Spells
    4) Vigsel roller 5) bindande stavning, 6) Återförtroende till ditt förhållande stava
    6) Breakup Spells, 7) Bevis en tidigare älskare,
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare, 10) Magic Spell to Command respekt och rädsla i din partner.
    Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en befintlig lösning
    kontakta Oduduwa via: Tel: +13019658857
    dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  67. Vittnesmål om hur jag vann min lotteri med lyckonumren från Dr Isikolo.

    jag heter Angelica Modric !!! Jag är väldigt tacksam med att dela dessa stora vittnesmål med dig. Det bästa som någonsin har hänt i mitt liv är hur jag vinner lotteriet. Jag är en kvinna som tror att jag en dag kommer att vinna lotteriet. Slutligen kom mina drömmar igenom när jag mailade: isikolosolutionhome@gmail.com. lita på och berätta för honom jag behöver lotteri numren. Jag har kommit långt för att spendera pengar på biljett bara för att jag ska vinna. Men jag vet aldrig att vinnande var så lätt förrän den dagen jag menade spellcasteren online som så många människor har pratat om att han är väldigt bra i att ställa lotteri, så jag bestämmer mig för att prova. Jag kontaktade den här mannen och han gjorde en stavning och han gav mig vinnande lotteri nummer. Men tro mig när dragningarna var ute, var jag bland vinnare. jag vinner 1.200.000 miljoner euros. Stora Dr Isikolo. lita på verkligen du är bäst, med den här mannen kan du göra miljoner pengar genom lotteri. Jag är så väldigt glad att träffa den här mannen, jag kommer alltid att vara tacksam för dig. Maila honom för dina egna vinnande lotteri nummer.
    E-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp eller Viber +2348133261196

    SvaraRadera
  68. Hej jag ringer JOSE DEXTER, jag vill tacka den här stora doktorkammaren för vad han gjorde för mitt liv för fyra år sedan, och jag och min fru var nere, så hon lämnade utan mig när jag visste var hon gick med mina två barn, jag var verkligen chockad att jag gick för att anmäla polisen om min fru att min älskling var för dyrbar så hon tittade och tittade fortfarande jag kunde inte hitta henne, jag var väldigt sjuk och jag kan inte leva utan det Och jag var jag saknar verkligen min älskling Jag var väldigt arg på det jag är för att jag inte kan kontrollera min återstående ilska två gånger jag bröt mig Jag blev en drogmissbrukare och gropalkohol på grund av min situation efter att min fru lämnade mig för en bra 4år så tyvärr sa min vän om online magisk karriär med kallad Dr.Chamberc och berättade för mig att kontakta honom för att hjälpa mig att återvända till min fru, först lärde mig att han skojade mig tills jag märkte att det var allvarligt, så jag bestämde mig för att kontakta h jag kunde inte tro mina ögon Dr.Chamberc berättade att jag inte skulle oroa mig för att min med mig kommer säkert tillbaka med mina barn om 12 timmar. Efter att ha kastat sin stavning kallade han mig och sa att jag inte behövde oroa mig för att min fru kom nu, det ögonblick han slutade prata med mig i telefon. Tyvärr kom min fru tillbaka till mig med mina barn. Jag var jätte glad idag. mest lyckligaste dagen i mitt liv, så jag bestämde mig för att dela mitt vittnesbörd om nomin, dess magi fungerar så snabbt som blixten, stort tack till Dr.Chamberc för att han med glädje har tagit min fru. Vänligen, om du har några problem, vänligen kontakta honom / henne då han kan hjälpa dig att lösa dina problem. via e-post: chamberc564@yahoo.com
    DET SPECERAS FÖR FÖLJANDE PROBLEMER
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Vill du befordras på ditt kontor.
    (4) Vill du att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha en baby.
    (6) Vill vara rik.
    (7) Vill du ha din make att vara bunden?
    för alltid din.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Växtskydd.
    vänligen kontakta Dr.Chamberc via hans e-post för en komplett lösning chamberc564@yahoo.com

    SvaraRadera


  69. Jag har gått igenom helvete och smärta, letar efter en bra och
    äkta stavningskastare som kan hjälpa mig att få min man tillbaka
    har blivit scammed så många gånger, av några som hävdade
    att vara riktig stavhjul. tills jag hittade den riktiga och stora stavningen
    caster på Kahuna LOVE SPELL som hjälpt mig, och
    löst alla mina problem med min pojkvän som lämnade
    jag sedan åtta månader sedan .och efter det tog jag också min
    vän tillsammans, som också hade samma problem
    om hennes man, som lämnade henne sedan fem månader
    sedan, och problemet löstes också av detsamma
    Kahuna. Kan du inte se! den riktiga och stora stavningen
    caster är här, allt du behöver göra nu är att kontakta detta
    samma adress när du är i något problem
    relaterade till stavgjutning. Det tog mig en mycket lång period av
    tid innan jag kunde få den här riktiga och stora stavningskanalen. Så
    just nu kahunahelp@yahoo.com ring eller meddela honom på sin direktlinje +2348147400259 om du behöver hjälp är här och det bästa
    för att du ska lösa dina problem ......

    SvaraRadera

  70. Hej jag heter LEO MEG från england jag vet
    en stavningskastare
    som hjälpte mig när jag hade problem med
    min fru om du
    behöver rätt plats för att lösa dina problem
    kontakta
    Kahuna har rätt
    val. han är en
    stor man som har kastat stavar med
    år av
    erfarenhet. han kastade stavar för olika
    ändamål som
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man / fru för att vara
    din för alltid.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Växtskydd
    (10) Om du kan uppfylla din fru
    sex önskan på grund
    till låg erraktion.
    (11) om din menstruation vägrar att komma
    ut dagen det
    anta eller överflöden.
    (12) om ditt arbete vägrar att betala dina, människor
    på grund av dig?
    (13) lösa en markfråga och få tillbaka den.
    (14) Gjorde din familj Denny dig av din
    höger?
    (15) Låt folk lyda mina ord och göra mina
    som.
    (16) Har du ett lågt spermierantal?
    (17) Fall lösa E.T.C
    fritt att kontakta honom på
    kahunahelp@yahoo.com, ring eller meddela honom på sin direktlinje +2348147400259 om du behöver hjälp
    berätta för honom vad du behöver vara salva.

    SvaraRadera
  71. Kontakta Dr Sambo nu för Lottery Spell vinnande nummer E-post: divinespellhome@gmail.com
    Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

    Jag heter Adrienne Bernardo Jag bor i: New Jersey, jag är 55 år gammal, jag vill att du ska veta hur Dr Sambo hjälpte mig, han är generös med lotteri vinnande nummer, tidigt i år 2018 kontaktade jag honom för ett kanadensiskt lotteri nummer , han gav mig och jag vann $ 750,000,000 SEVEN DUNDIG OCH FIFTIG MILLION DOLLAR Jag kan fortfarande inte tro att människor kan få denna typ av befogenheter i dessa moderna dagar. Dr Sambo är bäst, han lägger ett leende på mitt ansikte och min familj är rik nu. Alla måste vara rika, kontakta Dr Sambo för lyckliga vinnande nummer och vara rik hela ditt liv. Kontakta honom nu, det spelar ingen roll var du är, det spelar ingen roll om din status i livet, bara kontakta honom och han kommer att hjälpa dig okej ... E-post: divinespellhome@gmail.com
    Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

    SvaraRadera
  72. Kontakta Dr Sambo nu för Lottery Spell vinnande nummer E-post: divinespellhome@gmail.com
    Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

    Jag heter Adrienne Bernardo Jag bor i: New Jersey, jag är 55 år gammal, jag vill att du ska veta hur Dr Sambo hjälpte mig, han är generös med lotteri vinnande nummer, tidigt i år 2018 kontaktade jag honom för ett kanadensiskt lotteri nummer , han gav mig och jag vann $ 750,000,000 SEVEN DUNDIG OCH FIFTIG MILLION DOLLAR Jag kan fortfarande inte tro att människor kan få denna typ av befogenheter i dessa moderna dagar. Dr Sambo är bäst, han lägger ett leende på mitt ansikte och min familj är rik nu. Alla måste vara rika, kontakta Dr Sambo för lyckliga vinnande nummer och vara rik hela ditt liv. Kontakta honom nu, det spelar ingen roll var du är, det spelar ingen roll om din status i livet, bara kontakta honom och han kommer att hjälpa dig okej ... E-post: divinespellhome@gmail.com
    Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

    SvaraRadera
  73. Kontakta Dr Sambo nu för Lottery Spell vinnande nummer E-post: divinespellhome@gmail.com
    Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

    Jag heter Adrienne Bernardo Jag bor i: New Jersey, jag är 55 år gammal, jag vill veta hur Dr Sambo hjälpte mig, jag har varit generös med lotteri vinnande nummer, tidigt i år 2018 kontaktade jag honom för ett kanadens lotteri nummer , Jag gav dig och jag vann $ 750,000,000 SEVEN DUNDED OCH FIFTIG MILLION DOLLAR Jag kan fortfarande inte tro på den här typen av befogenheter i dessa moderna dagar. Dr Sambo är bäst, jag har lagt ett leende på mitt ansikte och min familj är rik nu. Alla måste vara rika, kontakta Dr Sambo för lyckliga vinnande nummer och vara rik hela ditt liv. Kontakta honom nu, det spelar ingen roll var du är, det spelar ingen roll om din status i livet, bara kontakta honom och han kommer att hjälpa dig okej ... E-post: divinespellhome@gmail.com
    Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

    SvaraRadera
  74. Detta är ett fantastiskt ögonblick av glädje och skratt i mitt liv. Jag läste några vittnesmål om en kärleksspell av Dr Isikolo om hur han har hjälpt många människor att ta tillbaka sina ex-älskare inom 48 timmar. Med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var verkligt och om den här mannen verkligen skulle kunna hjälpa till med att ta tillbaka min älskare som Jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i ett par månader jag saknade honom så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få honom tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade Isikolo och han berättade för mig att min förekomst kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna, släppte Isikolo honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. Eftersom jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Allt tack går till Dr Isikolot för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa Dr Isikolo-postadress och hoppas du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har en älskare som du verkligen vill ha tillbaka så illa, hans Email: isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  75. Jag heter Helena och min ex-pojkvän dumpade mig för 8 månader sedan, efter att jag fångat honom att ha en affär med någon annan och jag stör mig med förolämpning på honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv men han vägrar att ha någon kontakt med mig. Jag var så förvirrad och vet inte vad jag ska göra, så jag besökte INTERNETEN för hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur en stavningskrock hjälper dem att få deras ex-tillbaka så jag kontaktar stavningskastern och förklarar mina problem för honom. .... han kastade en stavning för mig och försäkra mig om 3 dagar att min ex kommer att återvända till mig och till min största överraskning den tredje dagen kom min älskare knackar på min dörr och ber om förlåtelse. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen och inte bara det, vi håller på att gifta oss. Återigen tack, Dr Isikolo. du är verkligen begåvad och begåvad kontakta sin hemsida: drisikolosolutionhome.webnode.com eller hans email: isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  76. Idag är det verkligen en bra dag i mitt liv, jag har övervinnat och löser mitt problem med min pojkvän!
    Jag har gått igenom några dåliga tider med min pojkvän coz han bröt upp med mig på grund av en annan tjej som han träffade i affären, lämnade han huset och bryr sig aldrig om vår son Jag gjorde allt som möjligt tryna pratar känner till honom men han kommer inte även lyssna på någon! Min vän Alison presenterar mig för Dr.Excel en stavningskastare i Colorado och han förberedde en andlig kärleksspell på honom att han var under förtrollning från tjejen ..Min pojkvän kom tillbaka två dagar senare be om ursäkt och jag satt bara mållös Jag kunde inte säga något coz Jag blev förvånad över hur han har förändrats med hjälp av Dr.Excel och nu lämnar vi tillsammans med fred och kärlek vilket är vad jag har alltid velat, jag tror att det finns andra som går igenom relationsproblem, uppbrott och skilsmässa men uppmanar dig att kontakta Excel idag på Email excellovespell@hotmail.com eller chatta honom på WhatsApp +1 (267) 527 3329 coz det var vad jag gjorde.

    SvaraRadera
  77. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som doktor Excel har gjort för mig genom att hjälpa mig att få min man tillbaka med sin magiska kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över doktorens excel-e-postadress på internet förklarade jag min situation för honom och sökte sedan sin hjälp, men att Min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Doctor Excel verkligen är en riktig stavningskastare. Behöver du hjälp då kontakten doktor Excel via e-post: Excellovespell@gmail.com ring honom på +1 (859) 429 1007

    SvaraRadera
  78. Hi, I'm not here to advertise, I want to share my life good testimony and experience with you all, but you must also invite people who face similar relationship/ marriage problems. Few months ago, I was lost in love with my husband we share good love for more than 7 years of marriage until a woman took him away from me. Then I called my friend and she told her how she encountered a similar problem and gave this great-man Oduduwa the contact with me and I gave all the items he needed for Love-spelling charm enahcnatment lunching within 7. Today completed seventh day of love-spell trown into action, my husband is back home apologizing and begging for forgiveness, I'm happy to fall in love with my family once again we are reunited. I encourage every one of you to contact this man Oduduwa is reliable, trusted and he is the real love spell caster who can help you restore your marriage home urgently within Seven days spelling procedure you have a good result. I have tried other spellcasters before but none was able to help me until i i meet Oduduwa contact email address, Oduduwa is the great best spellcaster that work. Your story or pain will change within a few days and you will smile like me today. Again, thank you. Contact him at his email via: [dr.oduduwaspellcaster@gmail.com] if you face any kind of problem;
    1. Get your ex lover back with magic love-spell
    2. Money Spell / Rituals spell to get Job promotion
    3. If you want to stop your divorce (Divorce Spell)
    4. Protection game spell (protect your family from external effects)
    5. Get job posting (Job success and Good-luck spell charm)
    6. Campaigns (Politics Spell - Win Election spell charm)
    7. Get the money back. (Spell to recover lost money)
    8. Weight loss spelling (Herbal medicine to restore normal body weight)
    9. Love lettering (Spell to Fall in Love with right life partner)
    10. If you want to satisfy your partner / cure for weak erection.
    11. Pregnancy Spell (Get a baby of your own )
    Oduduwa is the only true answer to all these life problems today contact email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  79. Mitt namn är Harper från Sverige, jag var så kär i min pojkvän tills jag upptäckte att han fuskade med mig med en annan tjej från sitt jobb, jag blev skadad och hjärtbruten när han kallade det slutade med mig, jag var känslomässigt nere! en dag jag surfar via internet såg jag flera poster om Excel hur han hjälper människor att återställa sina äktenskap och förhållande så jag kontaktade honom omedelbart för att jag var så desperat, han svarade och berättade för mig vad jag behövde göra som jag gjorde utan att tveka! efter tre dagar ringde min pojkvän mig i telefon och började be om ursäkt för allt han hade lagt mig igenom. Jag kan nu gärna säga att min pojkvän inte kommer att kunna leva utan mig, eftersom han bara tänker på mig. Om du i samma situation rådgör med dig, kontakta Excel idag på hans email: Excellovespell@gmail.com eller ring honom på +1 (859) 429 1007

    SvaraRadera
  80. Jag visste aldrig att stavar är riktiga, jag trodde att de var alla skam och falska tills jag träffades med excel! jag heter crystal reagan jag vill vittna om handlingarna av en stavningsman som hjälper till med att föra min ex pojkvän tillbaka till mig med sin kärleksspell, vi bröt upp för månader sedan och jag hade gett upp visste jag att han aldrig kommer att komma tillbaka för att han är fick flirtens frihet som han vill men allt som slutar när jag träffade detta excel här i Lund gjorde han denna kärlek stavning och rolig kom min pojkvän tillbaka och slutar misshandla så allt tack vare Excel. Jag kommer att släppa sin kontakt för att han är riktig! E-post excellovespell@hotmail.com ring honom +1 (859) 429 1007

    SvaraRadera
  81. Jag trodde aldrig på stavhjul förrän mitt liv föll ifrån när min älskare på 5 år bestämde mig för att kalla det sluta. Jag var så förödad att jag hade en olycka som lämnade mig bedridden. Efter 8 månaders känslomässig smärta och languish introducerade min vän mig till en viss stavningskastare, det här var efter att jag har blivit scammed av olika falska stavningskastare kallad dr ini, dr evu och dr ewatu. Jag presenterades för Dr Isikolo. På mindre än 3 dagar såg jag underverk, min älskare kom tillbaka till mig och mitt liv kom tillbaka precis som ett färdigt pussel. Är så glad. Dr Isikolo har alla slags stavar från graviditet till kärlek, från anställning till visum lotteri vinnande. Han har stava för att sluta skilja sig, stava för att få någon att se attraktiv och andra. Här är hans kontakt för seriösa sinniga människor, det kan vara till hjälp .... isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196. Underbar Dr Isikolo. Tack så mycket, jag är så tacksam som du räddade mitt liv.

    SvaraRadera
  82. Jag skulle inte vilja köra någon med min kommentar och vittnesbörd, men jag skulle vilja att de skulle snälla läsa min kommentar så att de kommer att kunna hitta en lösning på deras trasiga relation. Månader sedan bodde jag ett ensamstående liv tills jag läste en artikel på en blogg om Dr.EXCEL och hans förmåga att återställa brutna förhållanden och äktenskap. Efter att ha läst artikeln bestämde jag mig för att kontakta Dr.EXCEL genom hans kontaktuppgifter såg jag på artikeln som är +1 (859) 429 1007 och hans e-postadress Excellovespell@gmail.com Inom några timmar som jag kontaktade Dr.EXCEL fick jag en Ring från min älskare söker förlåtelse från mig alla på grund av kärleksspell.

    SvaraRadera
  83. Det här är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt, och jag måste dela detta stora vittnesbörd, jag vill bara säga tack till Dr Isikolo för att ta mig tid för att hjälpa mig att kasta stavningen som tog tillbaka min ex make, jag heter Beatrice Modi , Jag vill dela mitt vittnesbörd och min lycka med er alla på den här sidan, förra året lämnade min man mig för en annan kvinna på hans arbetsplats och han övergav mig och mina två (2) barn, allt var så svårt för mig och barn eftersom jag älskar honom så mycket, så jag såg DR Isikolo vittnesmål, om hur han har hjälpt damer att komma dit man tillbaka så jag kontaktade honom och han hjälper mig att kasta en returstavning för min man och nästa dag min mannen lämnade den andra kvinnan och han kom tillbaka till mig och bad om förlåtelse med så mycket kärlek och omsorg. Jag kommer aldrig att glömma den hjälp som DR Isikolo gav mig och mina barn. om du är här behöver du hjälp för att få dig älskare tillbaka kan du kontakta honom via det här mejlet ärikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WHATSAPP honom på +2348133261196, jag är ett levande vittnesbörd om hans makt

    SvaraRadera
  84. Jag läste några vittnesmål om en kärlekspell av Dr Isikolo om hur han har hjälpt många människor att ta tillbaka sina ex-älskare inom 48 timmar. Med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var verkligt och om den här mannen verkligen skulle kunna hjälpa till med att ta tillbaka min älskare som Jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i ett par månader jag saknade honom så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få honom tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade Isikolo och han berättade för mig att min förekomst kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna, släppte Isikolo honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. Eftersom jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Allt tack till Dr Isikolot för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa Dr Isikolo e-postadress och hoppas du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har en älskare som du verkligen vill ha tillbaka så illa, hans mail: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  85. Hej, jag är så exalterad att mitt brutna äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra 2 barn till en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i ett skel eller det andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt . Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än vad det var förut, Allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia på internet som Dr Mohammed verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

    SvaraRadera
  86. Fantastiskt kärleksspell för att komma tillbaka med din partner och åtgärda ditt brutna förhållande

    Glad helg från mig Mirela Vjeko. Min man bröt upp med mig för 3 månader sedan och tvingade mig att skriava under skilsmässapapper, och jag var helt hjärtbruten. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. Jag tackar gud för den här häpnadsväckande och strålande stavningskastern som kom till min räddning. Wow! Denna stavningskastare har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 48 timmars stavgjutning, som jag accepterade den. Chockerande! den här månaden den 8 maj 2018 ringde min man tillbaka med mycket ursäkter efter 48 timmar, vilket han försäkrade mig, och han gjorde allt för att dra tillbaka skilsmässapapirerna som tidigare var igång med kraften i denna mirakel-arbetsförstörare. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, tack så mycket så mycket för Herren för dina kraftfulla trollformler. uttryck är inte tillräckliga för att säga tack. E-post Dr Isikolo Nu för brådskande kärlek Stav isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  87. BÄSTA SÄKERHET SOM ÄR VIN LOTTERI MED EN MAGISK RIKT FRÅN DR.ISIKOLO

    Jag ville alltid vara oförmögen att leva lönecheck eller ha skulder. Jag arbetade med att redogöra för ungefär 20 år och kunde knappt få slut. Det verkade som varje gång jag kom in i företaget och fick lönehöjning ökade mina levnadsutgifter avsevärt och jag kunde aldrig ta mig längre. Jag ser fram emot många vittnesmål om vittnesbörd om Dr. Isikolo, en Voodoo Lottery Magic Networker, som hjälper dig att kasta en LOTTERY-spell och ge dig rätt nummer
    Lotteri, jag trodde inte det först, men när livet blev värre bestämde jag mig för att prova. Nu har mitt försök gjort mig miljonär. Se, jag har vunnit (en miljon euro) Ogala En begåvad man med stor makt, det är min hemlighet, men jag valde att göra världen känd som den skulle kunna hjälpa någon att spela någon form av lotteri. Jag vann 1.000.000,00 Euro !! Jag kunde inte tro det! Det var inte tillräckligt med pengar att gå i pension omedelbart, men jag investerade det bra och det fick mig att arbeta deltid och det kommer att hjälpa mig att gå i pension mycket tidigare. Jag är doktor Isikolo för alltid tacksam. Du kan nå honom via det här e-postmeddelandet. Isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också whatsapp det under numret +2348133261196

    SvaraRadera
  88. Jag är Jasmin från Sverige, jag vill använda denna möjlighet att tacka den stora [Dr Excel] för att hjälpa till att få min man tillbaka till mig, jag har haft stora smärtor tills jag kontaktade [Dr Excel] han kastade en kärlek stava för mig och berättade för mig att vänta i 24 timmar som min man kommer att ringa mig och jag gjorde enligt hans instruktioner, förvånansvärt, precis 24 timmar min man ringde mig verkligen och började be om ursäkt för allt han hade orsakat mig. Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden idag för att [Dr Excel] har gjort underbara gärningar i mitt liv och jag fortsätter att dela detta vittnesbörd om du skulle älska att kontakta [Dr Excel] och om du vet att du stöter på samma situation, besök honom idag genom att kontakta honom via denna e-postadress: [Excellovespell@gmail.com] eller ring hans mobilnummer +1 (859) 429 1007 eller hans hemsida http://excellovespell.website2...​​

    SvaraRadera
  89. Jag ger ett vittnesbörd om Dr.Isikolo. jag vann 100 000 euro i min lek lotteri, jag tog ett råd från någon person som pratade om denna stora stavningskrock heter Dr Isikolo personen lade ett vittnesbörd på en blogg som säger hur Dr Odion hjälpte honom att vinna lotteriet genom att skicka honom det vinnande numret jag var nyfiken och jag trodde att det var allt skämt inte förrän jag kontaktade denna stavningskrock för att själv veta hur det här arbetet medför att jag har spenderat mycket att köpa biljetter och jag vinner aldrig. Jag kontaktade honom och han berättade för mig det nödvändiga som måste göras och jag gjorde det och han berättade för mig att vänta på 3days och verkligen gav han mig vinnande nummer för att spela lotteriet som jag gjorde, kan du tro att mitt namn var först bland vinnare. Han berättade för mig (min son, allt jag behöver dig att göra för mig är att du delar dessa vittnesmål mot andra så att de också kan vinna lotteriet eftersom jag inte har mycket tid att stava på internet) det är därför jag är dela detta vittnesbörd med dig att om du vill vinna lotteri så är det här sättet att tips på nätet kan hjälpa dig, du kan kontakta honom via det här e-postmeddelandet isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 är det enda svaret på det du problem med att vinna lotteriet

    SvaraRadera
  90. Jag vill berätta om en stavningskastare som hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap efter att min man skilde mig nästan för en annan kvinna, är glad idag att vi är tillsammans igen tack vare Dr.Excel, den stora kärleksspellaren. Du kan kontakta honom om du har relationsproblem på hans e-postadress Excellovespell@gmail.com eller mobilnummer +1 (859) 429 1007 kontakta honom direkt på hans hemsida http://excellovespell.website2.me/

    SvaraRadera
  91. Många har skrivit artiklar om hur de hjälpte sig av en stavningskastare, men jag är mycket tacksam för den här stora stavningskramen som förde min ex make till mig. Detta vittnesbörd är en sann historia och jag heter Elena Toni. När jag kom i kontakt med denna man var också genom ett vittnesbörd om honom och jag har också stött på många vittnesmål om hur han har hjälpt andra med sitt liv. Att komma tillbaka med en ex är en av de mest inre känslorna som många människor skulle vilja uppleva, särskilt eftersom de minnen med vår ex alltid skymmer vårt sinne när någon annan gör några av de saker som vi tidigare brukade göra. Jag var ensamstående förälder i nästan 6 år och även om min ex make var långt ifrån mina barn önskar jag än en dag att han kommer tillbaka till mig. Den här läkare som jag kände igen som doktor Odunga hjälpte mig med mina önskningar och jag är glad att säga att jag är tillbaka med min före detta man och jag är väldigt glad att dela vittnesbörd med alla så att de också kan träffa den här stora läkaren och lösa deras problem. Jag vet inte vad andra kan känna för att få sin ex tillbaka i sitt liv, men jag vet alltid att det finns en välsignelse i förklädnad med bara en enda återkoppling med ex. Om du vill lyckas komma tillbaka med din ex, kontakta den här stora stavningskanalen på isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 och dela ett fantastiskt vittnesbörd för precis som jag

    SvaraRadera
  92. Bra saker är inte lätt att komma med. Hej, alla, jag är här för att dela mitt vittnesbörd runt om i världen med hänsyn till den hjälp som Dr Isikolo gjorde för mig. Jag blev förödad och förvirrad när jag skildes av min man för 2 år sedan eftersom han ville gå tillbaka till sin älskarinna. Jag sökte efter hjälp från dem som jag visste men allting var till nytta, inte förrän jag blev riktad till Dr Isikolo, stavningsgruppen. Jag kontaktade Isikolo och berättade för honom allt som jag har gått igenom och han gav mig fullständig försäkran om att han hjälper mig. Jag gjorde allt han berättade för mig och jag litar på honom och hoppas på honom. Kan du tro att min man kom tillbaka till mig och pratade inom 48 timmar precis som Dr Isikolo berättade för mig efter att jag kontaktade honom och nu är min man hemma och vi lever tillsammans igen. Jag kommer att rekommendera alla som behöver hjälp med att nå honom nu, för han är också specialiserad på pengar, stavspel, graviditetsförlopp, sjukdomstestar E.T.C. Email: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  93. Dr Isikolo, du är verkligen en mirakelarbetare. Jag har försökt så många stavhjul och psykiska efter att min man lämnade mig och berättade för mig att gå och se advokaten för skilsmässan bara för att hans mamma, min svärmor var inte till stöd för vårt äktenskap, hon hatade mig för nej anledning och behandlade mig som en outcast, min man har varit på min sida sedan vi giftades tidigt i år och plötsligt ändrade han helt och började lyssna på sin mamma för att skilja mig. Jag har försökt så många stavbrott för hjälp men det fanns inget resultat efter att jag slösat bort mycket pengar, jag fortsatte att försöka eftersom jag älskade min man så mycket och aldrig ville förlora honom. Efter några dagar kom jag över Dr. Isikolo-kontakten på internet och bara Dr. Isikolo var den enda stavningskastaren som kunde garantera mig en brådskande 48 timmars kärleksspellgjutning .. och han försäkrade mig om att min man kommer tillbaka .. Jag litade på Dr Isikolo och det var mer än en dröm att se min man tillbaka till mitt liv med mycket ursäkter och kärlek den 24 januari i år 2019 .... Och han var ångerfull för alla sina felaktiga handlingar, även min mamma svärfar kom med sina vänner som bad mig att förlåta henne att hon aldrig visste varför hon hatade mig. Det är verkligen ett mirakel tempel. Veta mer om Dr Isikolo via hans isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196. Herr Jag är tacksam för att återställa fred i mitt hem

    SvaraRadera
  94. Jag heter Elizabeth James, är från USA, jag är här för att vittna om det goda arbetet med AROZA SPELL CASTER & SPIRITUAL TEMPLE.
    Jag har varit äktenskap i tio bra år och inget barn och och min man hotade att skilja mig och gifta mig med en annan kvinna.
    Jag träffar en vän som introducerade mig till Dr Aroza som hjälper till att ställa en stavning och jag var gravid och lever nu lyckligt med min man och barn.
    Passerar du genom problem som .....
    Andliga problem
    Traditionella ritualer
    Äktenskapsproblem
    Pengar stavar
    Barreness
    Skilsmässa lösningar
    Attraktion
    Sysselsättning
    Rättsfall
    Revevge
    Hälsoproblem
    Känner du att du inte har någon framtid?
    Har du förlorat iver för livet?
    Känner du att du förlorar den?
    Ständigt drabbar du av otur?
    Söker du kärlek, vänskap vill en tidigare älskare återvända eller en nuvarande älskare att begå?
    Kontakta sedan AROZA SPELL CASTER & SPIRITUAL TEMPLE
    Ring eller WhatsApp +79267785378
    E-post. arozatemple@gmail.com
    Skype. Aroza tempel
    Facebook: Arozatemple2

    SvaraRadera
  95. LOTTO, lotteri, jackpot. Hej, alla mina tittare! Jag är väldigt glad för att dela dessa stora vittnesmål. Det bästa som någonsin har hänt i mitt liv är hur jag vinner lotteri euro miljoner mega jackpotten. Jag är en man som tror att jag en dag kommer att vinna lotteriet. Slutligen kom mina drömmar igenom när jag mailade DR ISIKOLO. och berättade för honom att jag behöver lotteri numren. Jag har spenderat så mycket pengar på en biljett bara för att jag ska vinna. Men jag visste aldrig att vinnande var så lätt förrän den dagen jag träffade spellcasteren online som så många människor har pratat om att han är väldigt bra i casting-lotteri, så jag bestämmer mig för att prova. Jag kontaktade denna stora doktor och han gjorde en stavning och han gav mig vinnande lotteri nummer. Men tro mig när dragningarna var ute, var jag bland vinnare. Jag vann 1 miljon euro. DR ISIKOLO verkligen du är bäst, med dessa stora Dr kan du vinna miljontals pengar genom lotteriet. Jag är så väldigt glad att träffa den här stora mannen nu, jag kommer alltid att vara tacksam för dig dr. Maila honom för dina egna vinnande lotteri nummer via isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196 Hälsningar

    SvaraRadera
  96. Detta är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt, och jag behöver dela detta stora vittnesbörd, jag vill bara säga tack till Dr Isikolo för att ta mig tid för att hjälpa mig att kasta den stava som tog tillbaka min före detta man, jag heter Ana Mateovic , Jag vill dela mitt vittnesbörd och min lycka med er alla på denna sida, förra året lämnade min man mig till en annan kvinna på hans arbetsplats och han övergav mig och mina två barn, allt var så svårt för mig och barn eftersom jag älskar honom så mycket, så jag såg DR Isikologos vittnesbörd om hur han har hjälpt damer att komma dit mannen tillbaka så jag kontaktade honom och han hjälper mig att kasta en avkastning för min man och nästa dag min mannen lämnade den andra kvinnan och han kom tillbaka till mig och bad om förlåtelse med så mycket kärlek och omsorg. Jag kommer aldrig att glömma den hjälp som DR Isikolo gav mig och mina barn. om du är här behöver du hjälp för att få dig älskare tillbaka kan du kontakta honom via det här mejlet ärikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196, jag är ett levande vittnesbörd om hans makt.

    SvaraRadera
  97. TESTIMONI PÅ HUR JAG VAR HÄRLIGT. Jag var gift vid 26 och försökte omedelbart bli gravid. När jag inte kunde tänka mig

    hade blodprov för fertilitet och fick veta att jag hade ett FSH (follikelstimulerande hormon) av 54 och skulle inte kunna

    ha barn. Även om läkarna visste att jag hade diagnostiserats med Hashimoto's thyroidit sedan 20 år, ingen

    störde att kontrollera mina sköldkörtelnivåer. min TSH mättes vid .001. Min Synthroid dosering sänktes. en vän råder mig till

    kontakta en Herbal Doctor Ilekhojie som hjälper till med fertilitet med hennes medicin, jag samlade hennes kontakt och förklara min

    situation för henne hon förberedde mig en örtmedicin som jag tog som beskriver jag av henne. blev gravid väldigt snabbt, jag

    hade en lyckad graviditet. Jag har min baby mars 2015. att bli gravid vid 35 års ålder med mitt andra barn i maj 2017, tack

    mamma, det här är hennes emailkontakt om du behöver hennes hjälp, gethelp05@gmail.com, du kan maila honom om du behöver hjälp

    i ditt förhållande eller något annat fall.
    1) kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    botemedel för cancer,
    ASTMA,
    IMPOTENS,

    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    genom gethelp05@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348147400259

    SvaraRadera
  98. När jag hittade Dr Isikolo var jag i desperat behov av att föra min ex-älskare tillbaka. Han lämnade mig för en annan kvinna och jag blev kvar i mörkret. Det hände så fort och jag hade inte något i situationen alls. Han dumpade mig efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr Isikolo genom sin hemsida och han kastade en kärleksspell för att hjälpa oss att komma tillbaka ihop. På mindre än 48 timmar efter att han hade stavat, började min pojkvän testa mig igen och kände mig hemsk för vad han bara satte mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i sitt liv och han vet det nu. Vårt förhållande är nu starkt och stabilt. Tack sir för det arbete du gjorde för mig. Du är Gud som skickas för att återställa brutet förhållande. Jag rekommenderar starkt Dr Isikolo alla som behöver hjälp. Hans Email: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  99. Jag ger ett vittnesbörd om Dr. Isikolo. jag vann 100 000 euro i min lek lotteri, jag tog ett råd från någon person som pratade om den här stora stavningskraven heter DR ISIKOLO personen lade ett vittnesbörd på en blogg som säger hur DR ISIKOLO hjälpte honom att vinna lotteriet genom att skicka honom det vinnande numret jag var nyfiken och jag trodde att det var allt skämt inte förrän jag kontaktade denna stavningskrock för att själv veta hur det här arbetet medför att jag har spenderat mycket att köpa biljetter och jag vinner aldrig. Jag kontaktade honom och han berättade för mig det nödvändiga som måste göras och jag gjorde det och han berättade för mig att vänta på 3days och verkligen gav han mig vinnande nummer för att spela lotteriet som jag gjorde, kan du tro att mitt namn var först bland vinnare. Han berättade för mig (min son, allt jag behöver dig att göra för mig är att du delar dessa vittnesmål till andra så att de också kan vinna lotteriet eftersom jag inte har mycket tid att stava på internet) det är därför jag är dela detta vittnesbörd med dig om att du vill vinna lotteri så är det på så sätt online tips kan hjälpa dig, kontakta honom på hans isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196 är det enda svaret.till att ditt problem att vinna lotteri

    SvaraRadera
  100. Fantastiskt kärlek lpell att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande

    Min man bröt upp med mig för 3 månader sedan och tvingade mig att skriva under skilsmässa papper, och jag var helt hjärtbruten. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. Jag tackar gud för den här häpnadsväckande och strålande stavningskastern som kom till min räddning. Wow! Denna stavningskastare har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 48 timmars stavgjutning, som jag accepterade den. Chockerande! den här månaden den 18 FEBRUAR 2019 ringde min man tillbaka med massor av ursäkter efter 48 timmar som han försäkrade mig, och han gjorde allt som var möjligt för att dra tillbaka skilsmässapapirerna som tidigare var igång med kraften i denna mirakel-arbetsspellare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, några vittnade om att han återställer livmoderhals, botar cancer och annan sjukdom, tack så mycket så mycket för Herren för dina kraftfulla stavar. uttryck är inte tillräckliga för att säga tack. email Dr Isikolo Nu för brådskande kärleksspell isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  101. HUR JAG HAR GJUT MIN HUSBAND BAKA HEM MED HJÄLP AV EN VERKLIG OCH KRAFTIG SPELLARE, Dr Isikolo CALL / WHATSAPP +2348133261196. Jag heter Doris Antonio, jag tog nästan mitt liv på grund av min man som lämnade mig och slutade välja mina samtal som svarade på mina mail och mina meddelanden. Han sa att han inte litar på mig längre, jag försökte övertyga och be honom, men han kommer inte att tro eller svara mig förrän vi hade en kamp och bröt upp i 6 månader, då förstår jag att jag inte kan leva utan honom på grund av kärlek jag har för honom. Jag försökte allt för att få honom tillbaka, men inte fungerade för mig, några falska stavhjul scammed mig och gick bort med mina pengar tills jag kom över den här mannen som heter Dr Isikolo, han hjälpte mig att ställa en stava för mig och se min man kom tillbaka efter 48 timmar bad mig om förlåtelse, blev jag så förvånad över att stavbräda som Dr Isikolo fortfarande finns. Om någon här behöver hjälp, med all uppriktighet, kontakta Dr Isikolo idag På isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  102. Jag kan inte tro på det här ... Min ex man är tillbaka till mig !!!
    Jag heter Marie Lucas. Det här är en historia om Dr Isikolo som tog min ex make tillbaka till mig i 3 dagar av kontakt. Han berättade för mig att han skulle göra det men jag trodde inte på honom men bestämde mig för att försöka försöka och till min största överraskning kom min ex make hem och började leka med barnen och gav mig en kyss på min kind, knippade ner på knä och bad mig att lämna utan farväl. Jag hörde att han hade en kvinna som han såg innan han lämnade mig och jag blev förödad, vilket fick mig att söka hjälp i en stavningskrock som Dr Isikolo. Jag träffade också den här mannen genom ett vittnesbörd om honom och jag kontaktade hans email på isikolosolutionhome@gmail.com och när jag förklarade saker för honom berättade han att jag inte skulle oroa mig. Jag är väldigt glad idag att min man som lämnade mig i över 4 månader kom hem. Jag frågade honom vad med den andra kvinnan och han sa att det var hans förflutna och ingenting kommer någonsin att få honom att gå igen. Jag är tacksam för Dr Isikolo. Kontakta honom för att hjälpa dig nu på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  103. Tack till DR OKOSUN för återställandet av mitt äktenskap. Vi har separerats under de senaste 3 åren. Jag började söka på nätet för människor som gud återställde sina äktenskap och jag hittade DR OKOSUN den stora stavningskastaren hur han har hjälp så många förhållanden genom hans stavgjutning med sin kontakt, jag kontaktar honom om hjälp plötsligt efter stavningsstansningen min man återvänder hemma bara 2 dagar efter stavningsgjutningen och be om förlåtelse och nu lever vi tillsammans lyckligt igen tack till DR OKOSUN för din hjälp. email DR OKOSUN för hjälp EMAIL via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller ring eller whatsaap 2348052523829

    SvaraRadera
  104. Mitt namn är Martin Marisa från Kanada. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en riktig spellcaster som är mäktig och äkta. Han heter Dr Ozalogbo. Han hjälpte mig att nyligen återförena mitt förhållande med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr Ozalogbo kastade han en kärleksspell för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig ringde mig igen och började be mig om att komma tillbaka. Han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att denna stavningskast har befogenheter att återställa brutna relationer tillbaka. för jag är nu nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver hjälp, kan Dr Ozalogbo också erbjuda någon form av hjälp som, Härdning av alla typer av sjukdomar, domstolsfall, graviditetsspell, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans email ozalogboshrine@gmail.com ring eller lägg till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  105. Mitt namn är Martin Marisa från Kanada. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en riktig spellcaster som är mäktig och äkta. Han heter Dr Ozalogbo. Han hjälpte mig att nyligen återförena mitt förhållande med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr Ozalogbo kastade han en kärleksspell för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig ringde mig igen och började be mig om att komma tillbaka. Han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att denna stavningskast har befogenheter att återställa brutna relationer tillbaka. för jag är nu nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver hjälp, kan Dr Ozalogbo också erbjuda någon form av hjälp som, Härdning av alla typer av sjukdomar, domstolsfall, graviditetsspell, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans email ozalogboshrine@gmail.com ring eller lägg till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  106. Mitt namn är Martin Marisa från Kanada. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en riktig spellcaster som är mäktig och äkta. Han heter Dr Ozalogbo. Han hjälpte mig att nyligen återförena mitt förhållande med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr Ozalogbo kastade han en kärleksspell för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig ringde mig igen och började be mig om att komma tillbaka. Han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att denna stavningskast har befogenheter att återställa brutna relationer tillbaka. för jag är nu nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver hjälp, kan Dr Ozalogbo också erbjuda någon form av hjälp som, Härdning av alla typer av sjukdomar, domstolsfall, graviditetsspell, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans email ozalogboshrine@gmail.com ring eller lägg till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  107. Tack Dr Isikolo för att återställa min lycka och min familj tillsammans. WHATSAPP / CALL +2348133261196

    Hej, jag är Vedrana Obrad. Jag bor i London. Efter att jag varit i en union som kallas äktenskap med min man i åratal, var han missbrukande och förstörde den kärlek vi delade och lämnade mig. Jag gjorde allt för att komma tillbaka till honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så illa för att jag älskade honom. så jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavningskastare som hjälpte henne att ställa en stavning som blev gravid och tog med sig mannen. Jag hade inget annat val än att prova det. Jag meddelade spellkasten som heter Dr Isikolo på whatsapp och han försäkrade mig att det inte fanns något problem och att allt kommer att bli bra. Han berättade för mig allt som krävdes som jag presenterade och så han kastade stavningen för mig och förvånansvärt efter 48 timmar, ringde min man till mig för allt som kom som en stor och överväldigande glädje. Jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hade hänt. Han ville att jag skulle återvända till honom. Han sa också att han älskade mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. så alla som behöver hjälp med någon form av problem kan också kontakta den här riktiga och väldigt äkta stavningen på isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 kontakta den här stora mannen idag och få problem med att lösa 100%.

    SvaraRadera

  108. Med så mycket i mitt hjärta är jag här för att uttrycka mig på hur Dr Ilekhojie räddade mitt äktenskap från skilsmässa. Jag och min man hade lite missförstånd och det söndrade vårt äktenskap i den utsträckning min man letade efter skilsmässa. Så jag har inget annat alternativ än att gå till internet för att söka lösning på mitt problem det var där jag kom över Dr. Ilekhojie detaljer och om hur han har hjälpt många människor genom att återställa det där förhållandet. Jag kontaktar Dr Ilekhojie och på mindre än 48 timmar har min man avbrutit skilsmässapapper. Nu själv och min man bor tillsammans i fred och harmoni allt tack vare DrIlekhojie för att rädda mitt äktenskap från att bryta upp kontakta honom: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  109. Lycka är allt jag ser nu Jag trodde aldrig att jag och min pojkvän vi återförenade, efter att ha varit i relation till honom i 5 år, bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men jag ville inte ha till nytta tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, bad jag honom med allt, jag lovade honom men han vägrade, jag förklarade mitt problem för en vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att kasta en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskretsen DR ISIKOLO och han sa att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan 2 dagar han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00 min ex-kallade mig jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till Han älskar mig så mycket, jag var så glad och gick till honom, det var så vi började jag har lovat att leva ihop igen sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem och vem skiljer sig från alla de falska de där ute, vem som helst som behöver hjälp av stavningskanalen, hans email: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller VIBER honom på +2348133261196.

    SvaraRadera

  110. Jag har gått igenom relationen saga med min man i 2 år eftersom han fuskar på mig och den här kvinnan är otrogen
    på mig med är böjd på att bryta mitt hem och vi till och med kom till en skilsmässa och bestämde mig för att lämna mig för den andra kvinnan, jag berättade för min vän på kontoret om skilsmässan på tisdag och hon rekommenderade mig till Dr Ilekhojie som räddade mitt äktenskap och tog min man tillbaka till mig och han knepade ner i går och ursäktade allt och svor aldrig att lämna eller fuska på mig någonsin igen och är så glad min familj är tillbaka och mina barn är glada att alla har liknande förhållande problem bör kontakta honom på gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259 jag är så glad min familj är tillbaka och jag vill att alla par ska förstå att skilsmässa aldrig är svaret WEBSITE: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

    SvaraRadera
  111. Hej behöver du en absolut och ultimat lösning för att bli av med problem som du står inför idag i ditt liv, problem som hälsoproblem eller relationer problem ta kontakt med den stora profeten på ultimatesolutionspellcaster@gmail.com eller skicka honom ett whatsapp-meddelande på + 2348050676586 för att jag blev förvånad när han botade min mamma som har lider av cancer under de senaste 8 åren så på grund av denna stora gärning av profeten Jacob Douglas om vad han har gjort för min familj lovade jag själv att jag kommer att lägga upp detta stora vittnesbörd i vilket språk som helst och i vilken blogg som helst som jag stöter på på Internet, eftersom vi har slösat bort miljoner dollar på sjukhuset, försäkrade han mig också om att han kan lösa alla äktenskapsförhållanden eller släktingar, inte glömma sin e-postadress är ultimatesolutionspellcaster@gmail.com
    Whatsapp nummer är +2348050676586 kontakta honom idag har han en möjlig lösning på det ditt problem som du för närvarande lider av

    SvaraRadera
  112. Min pojkvän lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat för att jag älskade honom så mycket. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar via internet kom jag över ett visst vittnesbörd om en profet Jacob Douglas som hjälpte människor att få ex tillbaka snabbt och sluta skilja sig eller skilja sig och så vidare, så jag kände att jag skulle prova. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (återvänd kärlekstartning) för mig. 48 timmar senare kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om förlåtelse. Idag är jag så glad och jag skulle rekommendera den här stora stavningskastaren till någon som verkligen behöver en brådskande lösning på sina brutna relationer och giftermål, maila honom på: ultimatesolutionspellcaster@gmail.com
    Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig., Gråta inte mer, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu kommer ditt förhållande aldrig att förbli detsamma Tack till profeten Jacob Douglas för att rädda mitt trasiga förhållande och återförena min pojkvän tillbaka till mig! "Maila honom på: ultimatesolutionspellcaster@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348050676586


    SvaraRadera
  113. Jag vill dela mitt vittnesbörd till er alla, jag giftde mig med min fru för 2 år sedan vi börjar ha problem hemma, vi slutar sova på samma säng, kämpa för små saker som hon alltid kommer hem sent på kvällen, dricker för mycket av alkohol och sover med andra män utanför sidan. Jag har aldrig älskat någon kvinna i mitt liv utom henne. hon är mitt barns far och jag vill inte förlora henne eftersom vi har arbetat så hårt för att vara det vi är idag. för några månader sedan bestämde hon sig för att leva mig och barnen, att ensam vara svårt ibland och så jag har ingen att vända sig till och jag var hjärtbruten. Jag ringde min mamma och förklara allt för henne, min mamma berättade för Dr Sango hur han hjälpte henne att lösa problemet mellan henne och min pappa, jag blev förvånad över det eftersom de varit i tre och ett halvt år utan varandra Det var som ett mirakel hur de kom tillbaka till varandra. Jag blev riktad till Dr.Sango på hans email: spellspecialistcaster937@gmail.com
    och förklara allt för honom så han lovar mig att inte oroa sig för att han ska kasta en stavning och få saker att komma tillbaka till hur vi var så mycket kär och att det fanns en annan manlig ande som styrde min fru. mitt problem kommer att lösas inom två dagar. Så kastade han stavningen för mig och efter två dagar kom min kärlek tillbaka och bad mig att förlåta henne. Jag är så glad nu. Därför bestämde jag mig för att dela med mig av alla erfarenheter med alla som har ett sådant problem. Dr befri den stora stavningen gjuten på sin e-postadress: spellspecialistcaster937@gmail.com han kan lösa konsekvenserna
    1. Få din älskare eller man eller fru tillbaka
    2. Spirituellt bulletproof
    4. Stavning av pengar
    5. Stavning med lång livstid
    6. Rikedom stavning
    7. Skyddsstavning
    8. Få jobbstavning
    9. Att bli ett spelarspel
    10. Få ett stort lån utan att betala någon skattesedel
    11. Få pengarna tillbaka
    12. Barnrubbning
    13. Graviditetsstavning
    14. Frihetsstavning
    15. Kärlek Stavning
    16, försvinnande stavning
    17. Osynlig mänsklig stavning
    18. Efterföljare som skickar stavning
    19. Äktenskapsstavning
    20. Ta bort stavning
    21. Stavning av popularitet
    22. Dödsstavning
    23. Skönhetstavling
    24. Supernatural power spell
    25. Madness spell
    26. Gratis hypotekslåtar
    27. Produktion av stavning av filmer och filmer
    28. Stavning av hiv / aids
    29. Stämpling av tuberkulos
    30. Lös vikt och kroppsstavning
    31 vargspel
    om du har några problem på dem snälla kontakta dr.SANGO på hans email spellspecialistcaster937@gmail.com

    SvaraRadera
  114. På LAPO MICROFINANCE Vi erbjuder lån till enskilda, företag och samarbetsorganisationer till 2% ränta per år, Behöver du ett brådskande lån för att starta företag, skuldlån? köpa en bil eller ett hus? Om ja oroa dig inte längre, för vi erbjuder alla typer av lån till en låg och prisvärd ränta på 2%, utan säkerhet och utan kreditcheck. Det lägsta belopp du kan låna är $ 5.000,00 amerikanska dollar till maximalt 10 miljoner dollar. (SVAR TILL MAIL: lapofunding960@gmail.com ,, Vänliga hälsningar)

    SvaraRadera
  115. Jag är här för att kommentera mitt personliga möte med en stavspelare som har hjälpt mig att återställa harmonin i mitt äktenskap och han har också gett mitt liv en ny mening. Jag vill att ni alla ska veta att prästmanuka hjälpte mig att återställa freden i mitt äktenskap som förstördes återställdes tillbaka och min man är tillbaka till huset och har tagit fullt ansvar för familjen och även han har blivit befordrad på kontoret med hjälp av präst manuka ord är helt enkelt inte tillräckligt för att säga tack. Du är verkligen en välsignelse för människovänlig prästmanuka. om du vill träffa den här mannen och få ditt problem att lösa hans e-postadress är lovesolutiontemple1@gmail.com Mrs.barbara

    SvaraRadera
  116. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att Dr Isikolo tog tillbaka min man som skilde sig från mig i 1 år nu. Jag heter Dora Lukas och jag har varit gift med honom med barn i 8 år. Trots att jag har mun i hela kroppen, räcker det inte att tacka Dr Isikolo för hans hjälp i mitt liv. Min make separerade med mig i 1 år och har varit i ont och smärta utan honom. Så jag sökte efter hjälp överallt men ingenting fungerade förrän jag menade Dr Isikolo som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 48 timmar så långt som mitt hjärta fortfarande slår för honom. Jag trodde på honom och han förberedde en trollformel för mig och min make ringde mig exakt när Dr Isikolo sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen de senaste 2 månaderna. Alla där ute som läser min artikel som behöver hjälp bör kontakta honom ... E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp / Viber honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  117. Vänligen läs och kontakta även Dr Isikolo om du behöver en kraftfull kärleksförtrollning för att fixa ditt trasiga förhållande.
    Jag fick en skilsmässa från min man när jag var sex månader gravid med mitt andra barn. Vi hade kranglat och grälat oavbrutet sedan dagen som vårt första barn blev undfanget, ingen kärlek eller förtroende från honom längre så han skilde sig från mig. Och alla dessa whiles, jag har försökt alla olika sätt att få honom tillbaka, jag har också provat några olika trollspelare här i mitt hemland, men ingen av dem kunde föra Andro tillbaka till mig. Det var bara Dr Isikolo som garanterade mig ett brådskande 48 timmars stavspel, och han försäkrar mig att min man kommer att vara med igen. Jag skriver för att ge mitt tack och djupa tacksamhet till dig för att ha hållit dina löften och för att använda din begåvade och stora krafter för att föra honom hem. Jag var glad att veta att du är specialiserad på att återförena älskare. Tack, herr, för att du hjälpte mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att du var en så stor stava caster, och för att ha gett mig en kärlek som har gett mig så mycket glädje i mitt äktenskap. Min man är tillbaka och lovar att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans förmåga, lita på mig. Du borde ta en chans. Det lönar sig på sätt som du aldrig ens kunde föreställa dig. Om du är högre just nu och du behöver en kraftfull och brådskande kärleksformulär för att få tillbaka ditt ex vänligen kontakta Dr. Isikolo just nu är han det enda svaret för att återställa ditt trasiga förhållande eller äktenskap. isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196. Tack.

    SvaraRadera
  118. Min ex och jag blev 1 år och 2 månader sedan och jag var sex månader gravid. Vi båda älskar varandra och det var en chock för mig och det bröt verkligen mitt hjärta. Jag försökte ringa honom och båda hans linjer kopplades bort. Jag försökte nå honom på sociala nätverk men han raderade mig från dem. Jag försökte nå hans föräldrar och de berättade för mig att deras son sa att han inte älskar mig och inte vill se mig och att de inte vet vad som är fel. Jag grät och grät varje dag för jag älskade honom väldigt mycket. Tills jag födde och barnet var ett år gammalt kunde jag inte få min kärlek tillbaka. Återigen var jag förvirrad. Jag vet inte vad jag ska göra och jag tappade också jobbet och jag har inga pengar att ta hand om barnet. Jag var eländig i livet så jag grät till min syster och berättade för henne mitt problem och sa att hon visste om en kraftfull stavstång som hjälpte henne när hon inte kunde bli gravid. Jag kontaktade honom via e-post och han sa att han skulle hjälpa mig och berättade för mig att en kvinna kastade en besvärjelse på min man och sa att han skulle hjälpa mig att bryta trolldomen så min man kommer tillbaka till mig och blir min för alltid. Det var en stor överraskning för mig att allt det han sa kom till. Min man kom tillbaka till mig omedelbart och sa att jag skulle förlåta honom. Jag skickar ett mycket stort tack till den här kraftfulla och riktiga stavskäraren. Jag ber för honom att leva länge och göra mer av hans underbara arbete. Om du har någon form av problem som stör dig i livet måste du kontakta den här kraftfulla stavskäraren! Han kan hjälpa dig. Han kommer inte att göra dig besviken, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  119. Min ex-man slutade vår relation för 6 månader sedan efter att jag anklagade honom för att ha sett en annan kvinna och förolämpa honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv, men han vägrade att ha någon kontakt med mig. Han ändrade sin linje, blockerar mig från att skicka honom e-post och ringa honom. Jag var så förvirrad och vet inte vad jag ska göra. Så jag räcker till Internet för att få hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur denna kraftfulla stavskärmhjälp hjälper människor att få tillbaka sitt ex. Så jag kontaktar stavskäraren vars namn är Dr Ilekhojie och förklarar mitt problem för honom och han kastade en förtrollning för mig och försäkra mig om att mitt ex kommer tillbaka till mig, och till min största överraskning den andra dagen som min ex kom och knackade på min dörr och ber mig förlåta honom. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen. Än en gång tack Dr Ilekhojie, du är verkligen begåvad och begåvad. Skicka e-post till Dr Ilekhojie, han är det enda svaret på dina problem. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte att sluta publicera hans namn för det bra arbete han gjorde för mig och folk pratar fortfarande om honom på Internet. e-post: gethelp05@gmail.com eller Whats App honom på +2348147400259

    SvaraRadera
  120. Vilket underligt verk av Lord Zakuza. Jag läste en artikel om hans arbete och det var så fantastiskt för de saker han gör är underbart och utmärkt. Jag behövde hjälp för att få min ex fru tillbaka och jag såg underbara recensioner om Lord Zakuza och jag kom i kontakt med honom oavsett det faktum att vi aldrig har tänkt på att jag trodde på honom och han sa till mig att hjälpa människor gör honom lycklig. Kan du tro det? Jag var så lättad över mitt känslomässiga trauma efter att ha pratat med honom och han sa att han kommer att förbereda en kärleksförtrollning för mig som kommer att föra tillbaka min ex fru inom 24 timmar. Jag kunde inte förstå hur han gör det men han försäkrade mig att min ex fru kommer tillbaka till mig och som efter att ha följt hans instruktioner förberedde han kärleksförtrycket och min ex fru kom tillbaka till mig inom 24 timmar. Jag var så glad och idag har min ex fru och jag haft den bästa tiden någonsin. Jag vet inte vad du går igenom idag men jag kan också försäkra er att Lord Zakuza kan hjälpa dig. Meddela honom på sin WhatsApp-linje via +17405739483 för omedelbart svar eller skicka honom e-post via: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com

    SvaraRadera
  121. min ex man återvänder hem till mig efter att ha läst en liknande historia kommentar online blogg hur man återställer trasiga kärleksförhållanden.
    Jag visste aldrig kärlek stavning del för att återvända ex kärlekspartner tillbaka förrän för några dagar sedan min ex kom hem hem ber om ursäkt till mig.
    Slutligen hittade jag en omedelbar lösning för att förena tillbaka till ex kärlekspartner. det fungerar för mig .. Jag är säker på att det kommer att fungera för dig också om du provar idag ...
    (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

    SvaraRadera
  122. Mitt namn Jönsson Björkman, form, Kristianstad (Sverige) Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i den ena gräset tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i en tid av problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller att din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontaktmeddelande på: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836

    SvaraRadera
  123. Det här är webbplatsen jag läste om doktor Ilekhojie och kontaktade honom för att hjälpa mig få min ex pojkvän tillbaka för att gifta sig med mig i maj i år och jag har kommit tillbaka hit för att skriva om honom. Doktor Ilekhojie hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Det är väldigt konstigt för mig att skriva om en stavbeslag eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en stavdrivare när jag fick min ex-pojkvän tillbaka till mig efter 3 års kontakt. Jag läste om doktor Ilekhojie från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex pojkvän till mig och jag var glad att han ville komma tillbaka till mig. Vi träffades på fredag ​​och han föreslog mig ... Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, kontakta läkare Ilekhojie för att lösa ditt problem för dig och göra dig lycklig med ditt förhållande som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Skicka e-post till honom på gethelp05@gmail.com eller direkt på whats App honom +2348147400259.

    SvaraRadera
  124. Hej vänner, jag betraktar mig själv som en dam med ett bra och omtänksamt hjärta genom att vara en revisor. Jag har varit gift i mer än 8 år med två barn. Mitt förhållande med Peter, min man till en början, var söt, romantisk och senare blev hon en mardröm, eftersom min man verkligen lurade på mig och letade efter ett sätt att få en snabb skilsmässa. Vi bröt upp för tre månader sedan och kom tillbaka efter att ha tiggerat så mycket med vackra gåvor av kärlek. Jag älskade min man så mycket. Jag vill inte förlora det till en annan dam, jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa mot mig längre ... Jag ville bara att han skulle åka hem för att älska mig för alltid. Jag förklarade min situation för en vän på jobbet. Min vän LUISA rådde mig att istället kontakta hjälp av en kärlekstjänstgivare som heter Dr.AJAYI från afrikana-nationen med en magisk stav som tjänar till att be för att återvända ex-kärlek, att han har kraftfulla gåva-charm för att få tillbaka kärlek och förtroende för alla trasiga äktenskap eller trasig kärleksförhållande, jag trodde och jag försökte och det fungerade för mig, jag skickar ett e-postmeddelande till Dr.AJAYI via hans personliga e-postkontakt (drajayi1990@gmail.com) eller du whatsapp honom på +2347084887094 .. Efter några kommuner hade svarat på min e-post, Dr.Ajayi berättade för mig att han kunde hjälpa mig att få tillbaka min ex-kärlek med några av min omedelbara kärlek, jag var mycket glad att hitta den här mannen för att hjälpa mig, jag följde alla hans instruktioner noggrant, steg för steg. böner och besvär som jag gjorde mig hemma med ljus tänd på natten. DR AJAYI sa till mig att göra allt hemma under natten. Jag gjorde allt som anges. det började fungera för mig för att några timmar senare fick jag ett samtal från min man. Jag blev så förvånad och chockad att han slutade ringa eller skicka SMS till mig i 3 månader. Nu håller jag genast en kärleksbön med min man. Andrea kom hem för att be om ursäkt för mig. Jag är så glad att kärleksförhållandet fungerar positivt på min man om två dagar efter hemkomsten. Just nu är min man och jag lyckligare än någonsin tidigare. Jag vill tacka Dr.AJAYI, bra man, för hans exceptionella talanger. Först var jag rädd för tvivel, men jag försöker det och det fungerar till mitt bästa. Jag rekommenderar uppriktigt Dr.AJAYI till alla som vill återupprätta ett förlorat kärleksförhållande eller kärleksförtryck på jakt efter den verkliga kärleksfulla partner.

    SvaraRadera
  125. Jag är fru CONDILLA VINCENT från Förenta staterna, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv till var och en. Jag var gift med min man VINCENT, jag älskar honom så mycket att vi har varit gift i sju år med två barn. När han åkte på semester till Frankrike, hänvisade han till en kvinna som heter Ashley, han sa till mig att han inte längre är intresserad av vårt äktenskap. Jag var så förvirrad och letade efter hjälp, jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän Maria, och jag berättade för henne mitt problem. Hon berättade för mig att inte oroa mig för att hon hade ett liknande problem förut och presenterade mig för en man som heter Dr. OMON som kastade en förtrollning på sin ex-pojkvän och förde honom tillbaka till henne efter tre dagar. Maria ber mig att kommunicera med Dr. OMON. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig få min man tillbaka och han ber mig att inte oroa mig för att hans förfäder gudar slåss för mig. Han berättade för mig att han efter tre dagar skulle gå med mig och min man tillsammans. Efter tre dagar ringde min man till mig och berättade för mig att han letade efter saker med mig igen, han förvånade mig när jag såg honom och han började gråta förlåtelse. För närvarande är jag den lyckligaste kvinnan i världen av vad den här stora profeten gjorde för mig och min man, du kan kontakta hans e-post: (omonbabalola@gmail.com) .eller whatsapp .. honom i detta nummer. (+ 2348134046638) . Kontakta honom om alla problem, till exempel: (1) Om du vill att ditt ex ska komma tillbaka (2) om du alltid har dåliga drömmar. (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor. (4) Om du vill ha ett barn. (5) växtbaserade läkemedel (6) Du vill bli rik. (7) Du vill binda din man / hustru för att vara hans för alltid. (8) Om du behöver ekonomisk hjälp. (9) Låt människor lyda dina ord och göra vad de vill (10) ETC-fall-lösning Kontakta honom igen på (omonbabalola@gmail.com) eller whatsApp .. honom på detta nummer. (+ 2348134046638). och välsigna

    SvaraRadera
  126. Jag är fru CONDILLA VINCENT från USA, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv för var och en. Jag var gift med min man VINCENT, jag älskar honom så mycket att vi har varit gift i sju år med två barn. När han gick på semester till Frankrike, hänvisade han till en kvinna som heter Ashley, han sa till mig att han inte längre var intresserad av vårt äktenskap. Jag var så förvirrad och letade efter hjälp att jag inte vet vad jag ska göra förrän jag träffade min vän Maria och berättade för henne mitt problem. Hon berättade för mig att inte oroa mig för att hon hade ett liknande problem tidigare och presenterade mig för en man som heter Dr. OMON som kastade en förtrollning på sin ex-pojkvän och förde honom tillbaka efter tre dagar. Maria ber mig att kommunicera med Dr. OMON. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig föra tillbaka min man och han ber mig att inte oroa mig för att hans förfäder gudar kommer att kämpa för mig. Han berättade för mig att han efter tre dagar skulle gå med mig och min man. Efter tre dagar ringde min man till mig och berättade för mig att han letade efter saker med mig igen; Han förvånade mig när jag såg honom och började gråta förlåtelse. Just nu är jag den lyckligaste kvinnan i världen för vad den här fantastiska Dr. OMON har gjort för mig och min make. Du kan kontakta hans e-postadress: (omonbabalola@gmail.com). Eller whatsapp .. han i det här numret. (+2348134046638) Kontakta honom om problem som:
    (1) Om du vill att ditt ex ska komma tillbaka
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Om du vill ha ett barn.
    (5) växtbaserade läkemedel
    (6) Du vill bli rik.
    (7) Du vill binda din man / hustru för att vara hans för alltid.
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Låt människor lyda dina ord och göra vad de vill.
    (10) ETC-boxslösning
    Kontakta honom igen på (omonbabalola@gmail.com) eller whatsApp .. på detta nummer. (+2348134046638). och bli välsignad

    SvaraRadera

  127. Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Ilekhojie kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Ilekhojie. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Ilekhojie verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i en tid av problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller att din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: gethelp05@gmail.com eller ring / WhatsApp honom +2348147400259

    SvaraRadera
  128. säsongshälsningar till alla mina vänner jag är här för att berätta lite om hur jag fick tillbaka min hsnabd med hjälp av en stor man som heter baba osagiede. Jag heter Gunilla Hägglund, form, Alingsås, Sverige. Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller så flyttade din man till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans e-postadress: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836
    eller viber +2349014523836

    SvaraRadera
  129. Jag vill dela min berättelse med alla ,, Efter fyra års äktenskap med min make lämnade han mig till en annan kvinna, vilket gjorde mig frustrerad. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka det, men ingenting gjordes förrän en gammal vän berättade för mig om en internetstarter, Dr.jaja, som hjälpte henne att lösa ett liknande problem. Till att börja med tvivlade jag, men jag bestämde mig för att ge ett exempel. Jag kontaktade läkaren (jajaspellcastertemple @ gmail.com). Det hjälpte mig att erbjuda kärlek i min mans hjärta och 48 timmar efter att min man kom hem. Jag kan bara tacka JAJA. Kontakta den här fantastiska startern för någon av dina problem,

    SvaraRadera
  130. Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort det utan dig. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa att vi var klara. Efter att Dr.oduduwa lunsjat en magisk kärleks-spell, ringde min man mig på mobiltelefon för att be om ursäkt och han återvände hem.
    Tack så mycket till Oduduwa för att jag tog tillbaka min man hem efter 3 års separation. Vi är för alltid förälskade nu mer än någonsin tidigare, kärlek stavdelar fungerar riktigt snabbt.

    (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    Detta är Dr.Oduduwas personliga kontaktadress, jag rekommenderar starkt att du kan kontakta honom för lösning på äktenskapsproblem som; om du vill avbryta skilsmässdomstolsförfaranden, Love-spell för att locka till ny kärlek, Stava för att föra tillbaka din ex pojkvän inom 48 timmar ... 100% möjligt Oduduwa Magic-Love spell ställde tillbaka min man hemma inom 2 dagar efter att stava lunchaktivering .

    SvaraRadera
  131. Alla tack till Dr Edo för att ha räddat mitt äktenskap från bakslag och skilsmässa.
    Jag heter Sarah Duje. Allt tack till Dr Edo för att ha räddat mitt äktenskap från att skära ihop. Jag känner mig så tacksam och har bara goda ord om en kraftfull stavspelare som heter Dr Edo som hjälpte mig att få tillbaka min man. Vi hade varit isär i 2 år, till att börja med tänkte jag om jag gjorde det rätta genom att kontakta en stavbeslag, men jag älskar så mycket min man och kommer inte att ge upp honom för någonting i den här världen. Jag bestämde mig för att kontakta Dr Edo via hans e-postadress som jag hittade i flera vittnesmeddelanden online, och jag berättade för honom om min situation, han skrattade och sa att min man kommer tillbaka till mig de kommande 48 timmarna. Jag kände att det inte skulle hända till en början Dr Edo som min man ringde till mig och var så angelägen att få mig tillbaka mer än någonting på jorden ... Nu är vi tillsammans och han kan inte göra utan mig och vi båda är glada . Jag känner mig så glad att dela detta vittnesbörd eftersom det inte fanns någon negativ handling i hans arbete. Hans arbete var smidigt och snabbt. Tack till Dr Edo för att jag fick tillbaka lyckan till mitt liv. Jag svär med mitt liv att Dr Edo är en man att lita på och ta dina problem till. Du kan kontakta honom på hans edolovespelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp: +2348159452497

    SvaraRadera
  132. Min fru lämnade mig och åkte på semester med sin ex-älskare och de senaste fyra månaderna har jag inte hört eller sett henne. Jag visste aldrig att jag skulle uppleva ett sådant hjärtslag från min fru efter 12 års äktenskap med 3 barn. Min chef på jobbet märkte att jag inte kunde koncentrera mig längre på min arbetsstation som jag brukade tidigare. Han erbjöd mig en pratstund för att diskutera med honom och jag berättade för honom vad jag gick igenom. Efter att jag har förklarat för min chef, svarade han till Lord Zakuza, som är en stavsamling. Jag blev ansluten till Lord Zakuza på hans WhatsApp-linje på +17405739483 efter att jag talade med min chef och han sa till mig att min situation kommer att lösas inom 24 timmar med hans kraftfulla trollformulär. Jag följde alla hans instruktioner och jag trodde och hade tro på honom. Han förberedde en kärleksförtrollning för mig som fick min fru tillbaka inom 24 timmar och nu har vi båda levt bra mer än vi brukade. Jag vet inte om någon här ute behöver hjälp men här är Lord Zakuza WhatsApp-linje +17405739483 om du behöver hjälp i ditt kärleksliv.

    SvaraRadera
  133. När jag hittade Dr. Ogume som bor i Turkiet var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume genom hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag gav vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma ihop igen. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän smsar igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:

    SvaraRadera
  134. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsärenden, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  135. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsärenden, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  136. Mitt namn är merival. Jag vill tacka Dr Ajayi en fantastisk stavbeslag för att hjälpa mig att rädda mitt 10 års äktenskap. min man har alltid varit en bra man tills han plötsligt bytte och började fuska på mig med en dam som heter Anna. Min man slutade komma hem i den utsträckning han övergav mig och våra tre barn. Jag gick till hans familj för att hjälpa mig prata med honom men han vägrade, vid den här punkten visste jag inte vad jag skulle göra mer. tills jag hörde talas om Dr Ajayi kontaktade jag honom och han försäkrade mig att min make kommer att återvända till mig och barnen efter att ha perforrmerat några trollformler, så jag bestämde mig för att prova. Efter några veckor från ingenstans återvände min man hem, han var så nykter och ber om ursäkt för allt han har gjort mot mig och barnen. Allt tack till Dr Ajayi, stavmästaren för att ha räddat mitt äktenskap. om du behöver någon form av andlig hjälp kontakta honom på Viber / whatsapp: +2347084887094 eller e-post: drajayi1990@gmail.com han är 100% pålitlig.

    SvaraRadera
  137. Efter 5 år i äktenskap med min make med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavsläpare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter tre dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: charlesodominic@dominiclawofficess.com webbplats: https://charlesodominic.wixsite.com/drcharles

    SvaraRadera
  138. Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)

    SvaraRadera
  139. Hej alla, som fortfarande bryr sig om sin ex-älskare eller har något annat problem, jag är MIA från Sverige, jag trodde aldrig att min ex kommer tillbaka till mig igen, jag är äntligen mycket glad att min ex-älskare nu min man är tillbaka till mig, som lämnade mig sex månader till vårt bröllop bara på grund av lite missförstånd, men idag är vi gifta och vi förväntar oss vår lilla bebis, jag vill uppriktigt tacka Dr ADODO för att han hjälpte mig att besegra honom tillbaka till mig, jag är tacksam och lyckligare än aldrig tidigare, tack doktor för att du hjälpte mig, och om du också har problem i något förhållande eller någon del av livet, kan du också kontakta honom och han kommer att svara på dig. maila adodospelltemple@gmail.com

    SvaraRadera
  140. Detta är ett stort ögonblick i mitt liv på grund av den hjälp som Excel har gett mig genom att hjälpa mig att få tillbaka min man med sin magiska kärleksförtrollning. Jag var gift i 6 år och det var så fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte skilsmässa men när jag kom över Excels e-post på internet förklarade jag min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara med mig och kan inte göra någonting utan min nuvarande. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilket fantastiskt firande. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Excel verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP DAN KONTAKTA LÄKARE EXCELERAR NU VIA E-POST: Excellovespell@hotmail.com.com ring / whatsapp +1 (859) 429 1007

    SvaraRadera
  141. Den som läser detta vittnesbörd idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt att jag har äktenskap i sex år nu med ingen barn som läkaren sa att jag har ett lågt antal spermier så min fru ber om skilsmässa, hon var sjuk och trött på att ha varit med mig jag försökte allt mitt bästa men ingenting fungerade jag trodde att jag inte skulle träffa henne igen förrän jag träffade en gammal vän av mig som berättade om en trollkarl som heter Dr. Igbinovia, hon gav mig hans e-postadress och mobilnummer. Jag kontaktade honom och han försäkrade mig att min fru skulle återvända till mig inom tre dagar om jag bara var redo att betala de skatter som jag samarbetar med honom i bara en dag och han förberedde ett älskande och medicin för mig och den sista Han sa till mig att min fru kommer tillbaka. väldigt lustigt på morgonen kom min fru gråtande och bad om förlåtelse och sa att det var djävulernas arbete, så jag är fortfarande förvånad över detta mirakel, jag kunde inte föreställa mig det, men så snart jag var färdig med att skriva, två månader senare fru blev gravid det var som ett mirakel så håll inte din skam han gjorde det för mig och jag tror att han också kan göra det åt dig. Om du behöver hans hjälp kan du kontakta hans e-post: doctorigbinovia93@gmail.com WhatsApp eller Viber eller ringa honom nu: +2349071864129 Dr.Igbinovia behandlar också: Infertilitet, HIV / AIDS, HERPES 1/2, CANCER, Hepatit B, Om du vill bli gravid

    SvaraRadera